Lista companiilor care fac acum cele mai multe angajări

Concernul Continental Automotive Group, furnizor de top la nivel mondial pentru industria auto, Emerson Romania, Oracle Romania, subsidiara din România a grupului german de componente auto Hella şi BCR au cele mai multe posturi vacante, în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune cu ce poziţii ofertează firmele candidaţii, unde sunt joburile şi ce competenţe caută angajatorii.
Economica.net - mar, 31 iul. 2012, 21:02
Lista companiilor care fac acum cele mai multe angajări

Concernul Continental Automotive Group are peste 3.000 de angajaţi în România. În prezent, concernul AG recrutează 70 de oameni, la Timişoara, Braşov, Sibiu, Iaşi.
Concernul Continental AG este structurat în şase divizii: Chassis& Safety, Interior, Powertrain, anvelope pentru autoturisme, anvelope utilitare şi ContiTech. În cele şase divizii concernul produce anvelope, sisteme de frână, componente pentru mecanismele de rulare, infotainment, electronică pentru vehicule, elastomeri tehnici şi sisteme de comunicaţii pentru automobile. Concernul este prezent în 37 de ţări şi are aproximativ 155.000 de angajaţi, în total, la nivel mondial. Până la sfârşitul anului 2011, Continental AG a investit aproape 575 milioane euro în operaţiunile din România.
Candidaţii care vor să lucreze la concernul AG trebuie să fie buni vorbitori de limba engleză, să fi absolvit o specializare tehnică şi să aibă experienţă în domeniul pentru care aplică şi să fie dispuşi să se relocheze în unul din oraşele antemenţionate. Consultaţi aici anunţurile pentru poziţiile deschise acum la Continental AG.

Concernul american Emerson recrutează 65 de oameni la Cluj, în această perioadă.
Candidaţii care vor să lucreze la Emerson trebuie să aibă o diplomă într-o specializare tehnică, respectiv economică, funcţie de postul vizat, foarte bune cunoştinţe de limba engleză, preferabil şi de o a doua limbă de circulaţie europeană şi experienţă în domeniul vizat sau într-un domeniu înrudit. Găsiţi aici toate detaliile despre posturile ofertate de Emerson la Cluj.

Subsidiara din România a grupului german de componente auto Hella are 45 de joburi vacante, în această perioadă la Timişoara, Lugoj, Craiova, Arad. Printre poziţiile ofertate acum de Hella se numără project manager la Lugoj, system test engineer la Craiova, embedded software tester la Timişoara, dezvoltatori Java la Timişoara, regional facility manager tot la Timişoara. Lista completă a posturilor deschise acum la Hella, aici.

Gigantul IT Oracle, unul dintre cei mai mari producători software din lume, face 44 de angajări în România, în această perioadă. Candidaţii ideali trebuie să fie foarte buni vorbitori de limba engleză, să fi absolvit o facultate tehnică (în cele mai multe cazuri), să aibă experienţă în domeniul în care vor să se angajeze sau într-unul înrudit şi după caz, să vorbească şi alte limbi străine, funcţie de cerinţele jobului. Puteţi consulta aici anunţurile de recrutare la Oracle, în această perioadă.

BCR oferă 28 de poziţii în Braşov, Bucureşti, Slobozia, Drobeta Turnu-Severin, Otopeni, Craiova, Mioveni, Târgovişte, Sibiu, Ploieşti, Avrig, Caracal, Oradea şi în judeţul Năsăud.
BCR recrutează de la consilieri clienţi retail, şefi de departament, directori executivi, la manager canal retail. Lista poziţiilor disponibile şi fişa postului, aici.

Te-ar mai putea interesa și
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile Tălmaciu - Sibiu şi pe intervalul Teiuş - Războieni, pentru......
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
UE impune pentru prima dată sancțiuni împotriva coloniștilor evrei din Cisiordania
Uniunea Europeană impune pentru prima dată sancţiuni împotriva coloniştilor israelieni radicali din Cisiordania, pentru ...