Lista posturilor şi domeniilor în care se vor face angajări în anul 2014 pe salarii nete de 1.000 de euro lunar

Trei jucători mari din piaţa de recrutare din România - Adecco, Lugera The People Republic, Manpower - vă spun în ce domenii şi pe ce posturi se vor face angajări în 2014, pe salarii nete lunare de 1.000 de euro.
Cristina Şomănescu - lun, 09 dec. 2013, 22:08
Lista posturilor şi domeniilor în care se vor face angajări în anul 2014 pe salarii nete de 1.000 de euro lunar

IT, achiziţii, Finance & Accounting şi Engineering sunt domeniile în care se vor face angajări în anul 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro – estimări Adecco.

Zonele de interes în cazul cărora vorbim cu lejeritate de salarii nete de 1.000 de euro rămân preponderant IT şi în creştere vizibilă – zona de achiziţii. S-a dezvoltat constant Finance & Accounting, dar doar conexată cu bune cunoştinţe de limbi străine, certificate internaţional. Aceeaşi solicitare de certificare în limbi străine apare şi în Engineering de înaltă specializare, a spus pentru ECONOMICA.NET Marga Radu, head of permanent placement la firma de recrutare Adecco Romania.

Lista domeniilor şi posturilor pentru care se vor face angajări în anul 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro – estimări Lugera The People Republic

Domeniu: IT.
Joburi care vor fi remunerate cu 1.000 euro: în special pentru programatori (Java, .net, C++).
Angajatorii pe care ar trebui să-i ai în vizor: Compania iQuest are 500 de angajaţi în prezent şi doreşte să se extindă în 2014 cu încă 100 angajaţi. Un alt exemplu relevant – Deutsche Bank care îşi va forma în Bucureşti o echipă de 250 de specialişti în IT, ne-au spus recrutorii de la Lugera The People Republic.

Domeniu: Vânzări.
Printre posturile pentru care se vor face angajări în 2014 pe salarii nete de 1.000 euro pe lună se numără area sales manager, key account manager, cel mai bine plătite fiind posturile în vânzări tehnice sau telecom.

Domeniu: Call center.
Vorbitorii de limbi străine rare – cehă, rusă, japoneză, arabă – vor fi angajaţi în 2014 pe salarii nete lunare de 1.000 de euro.

Domeniu: Financiar.
Consultanţii financiari cu experienţă vor fi angajaţi în 2014 cu salarii nete lunare de 1.000 euro.

Care este profilul candidaţilor cu cele mai mari şanse să fie angajaţi pe 1.000 de euro în 2014

Se vor căuta în continuare candidaţii foarte ambitioşi şi orientati spre soluţii şi rezultate, care au atitudine proactivă, iniţiativă, adaptibilitate, excelente abilităţi de comunicare, cu un plan de carieră foarte bine conturat şi cunoştinţe temeinice în domeniul în care lucrează, au conchis recrutorii de la Lugera The People Republic.

În 2014, vor fi recrutaţi pe 1.000 de euro inginerii calitate în industria auto – estimări Manpower.

Unul dintre posturile pentru care salariile încep de la 1.000 de euro net este cel de inginer calitate în industria auto. Principalele responsabilități ale acestuia se leagă de controlul și corecția activității pentru a asigura calitatea produselor şi eliminarea riscurilor. În general, inginerul de calitate este responsabil și cu documentația aferentă managementului calității. El participă la sau chiar gestionează activitățile de analiză și îmbunătățire a proceselor și veghează la aplicarea și derularea unitară a acestora, au spus pentru ECONOMICA.NET recrutorii firmei Manpower.

Care este profilul candidatului care va fi recrutat în anul 2014, pe 1.000 de euro lunar, ca inginer calitate în industria auto

Candidatul ideal căutat de angajatori pentru acest post trebuie să aibă minimum doi sau trei ani de experiență pe un post similar în aceeași industrie. Sunt obligatorii cunoștințele tehnice, mai ales în ceea ce privește sistemele de management al calităţii, 8D, 5S, Control Plan, PFMEA, Pareto, Flow Chart, 5 Why. Sunt necesare certificări de auditor intern, pe standardul ISO TS16949 aplicabil industriei, cel puţin o limbă străină, de obicei engleza. Candidatul cu aceste calificări trebuie să aibă și excelente abilități de comunicare şi să performeze în echipă. Mai mult, angajatorii vor căuta candidaţi cu gândire structurată și analitică, organizare personală foarte bună și capacitate decizională în conditii de stres, ne-au mai spus recrutorii Manpower.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Tudora, Elcen: Nu avem niciun echipament de rezervă, iar consumatorii vor resimţi orice avarie din centrale
Tudora, Elcen: Nu avem niciun echipament de rezervă, iar consumatorii vor resimţi orice avarie din centrale
Electrocentrale Bucureşti nu are echipamente de rezervă şi orice avarie a echipamentelor de producere a energiei termice ...
Ouăle produse pe bază de fasole Mung sunt pe punctul de a intra pe piaţa din Europa
Ouăle produse pe bază de fasole Mung sunt pe punctul de a intra pe piaţa din Europa
Producătorul de alimente alternative Eat Just Inc. a mai făcut un pas pentru vânzarea ouălor sale produse din fasole ...
România, printre ţările UE cu cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei şi în luna septembrie
România, printre ţările UE cu cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei şi în luna septembrie
Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a crescut în luna septembrie până la 3,6%, de la 3,2% în luna august, ...