1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

After Business

Lista ofertelor de vacanţă pe litoralul bulgăresc şi grecesc cu cel mult 200 de euro

Cu aproximativ 155 de euro mergi într-o vacanţă de 8 zile în insula grecească Thassos, cu transportul inclus în preţ. O vacanţă ieftină în staţiunea Nisipurile de Aur, Elenite sau Constantin şi Elena te costă maximum 170 de euro. Pachetele turistice în staţiunile bulgăreşti antemenţionate sunt prevăzute cu varianta de masă all inclusive. ECONOMICA.NET îţi spune unde ai putea merge cu bani puţini, în această perioadă la mare, în Grecia şi Bulgaria.

14 iul, 2012 | ECONOMICA.net

Un mini-sejur de 3 zile la mare în Bulgaria te costă 49 de euro, dacă îl cumperi acum. În bani intră 2 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 3 stele din Balcic. Sejurul începe pe 15 iulie. Detalii, aici.


Cei care vor să meargă în vacanţă în staţiunea Constantin şi Elena pot opta pentru un sejur de 6 zile aici pentru 145 de euro. Tariful acoperă 5 nopţi cazare la un hotel de 4 stele cu all inclusive. Mai multe informaţii, aici.


Cu 152 de euro mergi într-o vacanţă de 5 zile în Grecia. Banii acoperă 4 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din braţul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Mai multe informaţii, aici.


Puţin peste 155 de euro te costă o vacanţă în Insula Thassos, cumpărată acum. Banii acoperă 7 nopţi cazare, cu mic dejun, în hotel de 2 stele din staţiunea Limenaria din Thassos şi transport cu autocarul. Pe 16 iulie se pleacă spre Grecia. Pentru mai multe detalii, intră aici.


169 de euro te costă un sejur de 3 nopţi în staţiunea Elenite din Bulgaria, în această perioadă. În preţ intră 3 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele din staţiune. Pe 16 iulie se pleacă spre Bulgaria. Amănunte, aici.


O vacanţă de 6 zile în staţiunea Nisipurile de Aur te costă 170 de euro, în această perioadă. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 4 stele. Pe 15 iulie începe sejurul. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO