Lista posturilor vacante la hipermarketurile Cora

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează pe posturi de agent de pază, măcelar, vânzător produse proaspete, bucătar, manager de raion, cofetar patiser, area sales manager telekom, inginer de sistem şi achizitor junior. Iată profilurile profesionale căutate de angajatori şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - Dum, 04 oct. 2015, 21:06
Lista posturilor vacante la hipermarketurile Cora

Oferta de muncă la Cora

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează pe postul de manager de raion la Cora Lujerului (Bucureşti). Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil economice, experienţă de muncă în domeniul comercial/managerial, ai bune abilităţi comerciale şi de organizare, cunoştinţe în domeniul gestiunii bugetelor şi produselor, eşti competitiv, receptiv, entuziast. 2 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru această poziţie. Detalii, aici.

Cora Lujerului mai recrutează în această perioadă pe posturile de cofetar patiser, agent de pază, măcelar, vânzător produse proaspete, bucătar. Informaţii în detaliu despre fiecare dintre aceste posturi, aici. 

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează pe postul de cofetar patiser la Ploieşti. Candidatul potrivit pentru acest post are calificare în domeniu, experienţă într-un post similar, este organizat, deschis, adaptabil, dispus să înveţe lucruri noi. 1 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.  

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează pe postul de area sales manager telekom în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are doi-trei ani experienţă în telecom, experienţă relevantă în retail sau vânzări, cunoştinţe solide despre produsele şi serviciile din această piaţă, cunoştinţe medii de operare PC (MS Office, Internet, Outlook express) şi de limba engleză, permis de conducere categoria B, disponibilitate la deplasări în Bucureşti. 
Până pe 29 octombrie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează un achizitor junior pentru produse proaspete.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de studii economice universitare de lungă durată, este organizat, receptiv, are iniţiativă, este comunicativ şi flexibil. De asemenea, are bune cunoştinţe de limba engleză, ştie să opereze în MS Office – Word, Excel şi, preferabil, are experienţă în domeniul comercial.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 15 octombrie. Amănunte, aici.

Lanţul de hipermarketuri Cora angajează şi un inginer de sistem în Bucureşti.
Informaţii detaliate despre această poziţie găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Liderii G7 se pun de acord asupra unei abordări mai dure faţă de China
Liderii G7 se pun de acord asupra unei abordări mai dure faţă de China
Grupul G7, al celor mai industrializate şapte state, a convenit duminică, în ultima zi a summitului din Cornwall, sudul Angliei, asupra unei abordări mai dure în relaţia cu China, transmite dpa....
Transportul portuar maritim a scăzut cu 3,1% în primul trimestru din 2021
Transportul portuar maritim a scăzut cu 3,1% în primul trimestru din 2021
Transportul portuar maritim a înregistrat în primul trimestru din 2021 o scădere cu 3,1% comparativ cu perioada similară ...
GCS: Toată ţara rămâne în scenariul verde. Cea mai mare incidenţă, în Prahova şi Alba
GCS: Toată ţara rămâne în scenariul verde. Cea mai mare incidenţă, în Prahova şi Alba
Toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde din punct de vedere al infectărilor cu noul coronavirus, ...
Concurs cu premiu un autoturism pentru cetățenii Moscovei care se vaccinează anti-coronavirus
Concurs cu premiu un autoturism pentru cetățenii Moscovei care se vaccinează anti-coronavirus
Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a anunţat duminică organizarea unei loterii având drept miză câştigarea unui autoturism ...