Lista posturilor vacante la Ministerul Afacerilor Europene

Ministerul Afacerilor Europene (MAEur) recrutează cinci experţi care să aibă studii superioare şi minimum un an experienţă în domeniul în care vor performa. Contractele de muncă oferite de MAEur sunt pe perioadă determinată.
Economica.net - mar, 14 feb. 2012, 12:07
Lista posturilor vacante la Ministerul Afacerilor Europene

Dacă vrei să aplici la una din poziţiile deschise la Minister, trebuie să te înscrii la concurs până pe 17 februarie. Vei susţine proba scrisă pe 21 februarie, iar două zile mai târziu vei susţine interviul de angajare cu recrutorii.
Detalii despre condiţiile de eligibilitate şi despre concurs, aici.

Ministerul de resort angajează un expert principal la direcţia Analiză şi Programare, din cadrul Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale. Candidatul ideal a absolvit studii superioare şi are minimum 5 ani experienţă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei pentru care se recrutează. Contractul oferit de MAEur are durată determinată, şi se încheie pe 31 mai 2012.

MAEur mai recrutează un expert principal şi la direcţia Coordonare de Sistem, din cadrul Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale. Şi în acest caz, candidatul ideal e absolvent de facultate, cu minimum 5 ani experienţă. Contractul oferit de MAEur pentru acest post se încheie pe 12 iunie 2012.

Dacă ai minimum un an experienţă în specialitatea studiilor superioare absolvite (relevante/compatibile cu domeniul în care vei performa), ai de ales între 3 poziţii vacante la MAEur.
Concret, poţi aplica pentru postul de expert asistent la direcţia Asistenţă Tehnică, din cadrul Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale. Contractul pentru această poziţie durează până pe 4 noiembrie 2012.

MAEur impune aceleaşi condiţii de eligibilitate şi pentru poziţia de expert asistent la Serviciul de Implementare, din cadrul Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale. Până pe 12 mai 2013 durează contractul de muncă oferit de MAEur pentru poziţia antemenţionată.

Condiţiile sunt valabile şi pentru poziţia de expert asistent la Direcţia de Monitorizare din cadrul Autorităţii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale. Pe 24 februarie 2013 se încheie contractul de muncă oferit de MAEur pentru acest post.

 

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare – secretar de stat
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare ...
Săptămâna viitoare vor fi comunicate constructorului UMB ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 din Autostrada Buzău - Focșani, a anunțat joi secretarul de stat în Transporturi Irinel......
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat joi, cu majoritate de voturi, prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul ţării ...
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Protest al agricultorilor polonezi la granița cu Ucraina împotriva importurilor de cereale ieftine din această țară
Grupuri de agricultori polonezi au blocat joi circulaţia camioanelor la mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina, ...
Spania va recruta șoferi de camion din Maroc pentru a acoperi lipsa de mână de lucru în acest sector
Spania va recruta șoferi de camion din Maroc pentru a acoperi lipsa de mână de lucru în acest sector
Spania va pregăti şi angaja un grup de şoferi de camion din Maroc, ca o modalitate de a direcţiona migraţia spre sectorul ...