Lista posturilor vacante la Oracle, IBM şi Avira

IBM, Oracle şi Avira recrutează specialişti IT, cu experienţă în zona de expertiză vizată de postul ofertat, care vorbesc fluent limba engleză şi, în câteva cazuri punctuale, şi limba germană.
Economica.net - joi, 08 mart. 2012, 13:45
Lista posturilor vacante la Oracle, IBM şi Avira

Lista poziţiilor disponibile la IBM

Compania recrutează în această perioadă un Senior J2EE Developer în Capitală.
Candidatul ideal demonstrează experienţă în J2EE development, MQueue, DB2, EJB 3.0,  JAXB, Hiberante JPR. Pe lângă expertiza tehnică necesară performării acestui job, candidatul mai trebuie să fie un foarte bun vorbitor de limba engleză şi, preferabil, un vorbitor mediu de limba germană.

IBM mai caută în această perioadă şi un SAP basis application architect în Bucureşti. Eşti eligibil pentru această poziţie, dacă ai minimum un an experienţă în SAP basis, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză.

IBM mai recrutează în această perioadă şi un administrator de Linux în Bucureşti. Candidatul ideal are cel puţin 3 ani experienţă relevantă în domeniu, a absolvit o facultate şi e un bun cunoscător al limbii engleze.

IBM caută în această perioadă un junior Cobol application developer. Te califici pentru această poziţie dacă ai absolvit o facultate, ai minimum un an experienţă în Cobol, ştii să operezi cu Java, şi vorbeşti fluent limba engleză.

IBM recrutează şi un application developer – SAP business objects. Candidatul ideal vorbeşte fluent limba engleză, e licenţiat şi are cel puţin 2 ani experienţă relevantă în domeniu.

Dacă ai minimum 2 ani experienţă în SAP business information warehouse, ai absolvit o facultate şi vorbeşti fluent limba engleză, atunci te califici pentru poziţia de consultant la IBM în această zonă de expertiză.


Vorbitorii de limba germană
au la dipoziţie 3 oferte de angajare de la IBM. Două dintre ele sunt în Capitală şi implică experienţă demonstrată în SAP.

Lista poziţiilor disponibile la Oracle

Dacă vrei să aplici pentru poziţia de dezvoltator Java la Oracle, trebuie să dovedeşti că ai experienţă în 3 sau mai multe arii de expertiză, din cele enunţate în continuare: Perl Scripting, Servlets, Hibernate, Apache/Tomcat, ExtJS/Sencha, Oracle Containers 4 Java (OC4J), SQL.

Compania mai angajează un business analyst în Capitală. Candidatul e fluent în engleză, a absolvit o facultate cu profil economic, e disponibil pentru program prelungit, munca la sfârşit de săptămână sau de sărbători.

Oracle mai caută în Capitală un EMEA payroll specialist, cu minimum 5 ani experienţă în domeniu.

Compania mai recrutează în această perioadă un payroll manager pentru Sudul Europei. Candidatul ideal trebuie să demonstreze minimum 5 ani experienţă relevantă într-o companie mare, din care 3 ani – într-o poziţie de management.

Lista poziţiilor deschise la Avira

Compania angajează un web front end developer. Candidatul ideal are experienţă în HTML/CSS, Java script, e un bun vorbitor de limba engleză, demonstrează că poate prioritiza munca, e multitasking şi e orientat către detalii.

Avira mai caută în această perioadă un web content editor. Candidatul ideal e un bun vorbitor de limba engleză, are cunoştinţe de bază de HTML, şi, preferabil, a absolvit facultatea de limbi străine.

Compania mai recrutează în această perioadă un consumer online sales manager în Capitală. Eşti eligibil pentru această poziţie, dacă eşti un excelent vorbitor de limba engleză, preferabil – şi germană şi ai abilităţi dovedite în zona de project management.

Avira mai recrutează în această perioadă un eSales web portal developer – PHP/MySQL. Te califici pentru această poziţie, dacă ai 3 ani experienţă în Php şi MySQL. Mai trebuie să ai 3 ani experienţă de lucru cu JavaScript, CSS şi HTML, şi să fii familiarizat cu YII Framework, Zend, CakePHP.

Vezi aici lista completă a poziţiilor deschise  la Avira.

Te-ar mai putea interesa și
UEFA va distribui 331 de milioane de euro echipelor participante la Campionarul European din 2024
UEFA va distribui 331 de milioane de euro echipelor participante la Campionarul European din 2024
UEFA va distribui în total 331 de milioane de euro selecţionatelor participante la Campionatul European din Germania - EURO 2024, a anunţat sâmbătă forul fotbalistic continental, citat de......
Iohannis: România va investi 2,5 miliarde de euro până în 2027 în diversificarea energetică a județelor dependente de industrii intensive în carbon
Iohannis: România va investi 2,5 miliarde de euro până în 2027 în diversificarea energetică a județelor dependente ...
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că, până în 2027, România va investi 2,5 miliarde de euro din Fondul ...
COP28: Kamala Harris anunță că SUA vor vărsa 3 miliarde de dolari în Fondul verde pentru climă
COP28: Kamala Harris anunță că SUA vor vărsa 3 miliarde de dolari în Fondul verde pentru climă
Vicepreşedintele american Kamala Harris a anunţat sâmbătă, la COP28 în Dubai, o contribuţie de 3 miliarde de dolari ...
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat intrarea celor trei state într-o confederație
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat intrarea celor trei state într-o confederație
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat vineri crearea unei confederaţii cu ambiţia de a realiza ...