1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

After Business

Lista vacanţelor cu all inclusive pe litoralul bulgăresc, cu cel mult 180 de euro

ECONOMICA.NET a selectat pentru dumneavoastră o listă a sejururilor ieftine pe litoralul bulgăresc, la începutul lunii august, la hoteluri de trei şi patru stele, cu all inclusive. O vacanţă de 6 zile în staţiuni precum Balcic, Albena sau Nisipurile de Aur nu depăşeşte 180 de euro, în regim de all inclusive.

28 iul, 2012 | ECONOMICA.net

Cu 137 de euro puteţi merge într-un sejur de 6 zile în staţiunea Balcic, începând din 1 august. În bani intră 5 nopţi cazare la un hotel de 3 stele, în regim all inclusive. Amănunte, aici.


Cei care vor să meargă în concediu în staţiunea Albena în luna august pot opta pentru un sejur de 5 nopţi aici, pentru care vor plăti 170 de euro. Tariful acoperă 5 nopţi cazare în regim all inclusive la un hotel de 3 stele din staţiune. Pe 1 august începe sejurul în Albena. Pentru detalii, intraţi aici.


Dacă vreţi să vă petreceţi vacanţa în staţiunea Nisipurile de Aur, puteţi alege un sejur de 6 zile la începutul lunii august, care vă va costa 175 de euro. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din staţiunea Nisipurile de Aur, în regim all inclusive. Sejurul în staţiunea Nisipurile de Aur începe pe 2 august. Pentru amănunte, intraţi aici.


Cei care vor să meargă în august în Sunny Beach pot opta pentru o vacanţă de 6 zile în această staţiune pentru 179 de euro. Banii acoperă 5 nopţi cazare la un hotel de 4 stele, în regim all inclusive. Pe 1 august începe sejurul în staţiunea Sunny Beach. Detalii, aici.
Dacă vreţi să mergeţi în vacanţă în Sunny Beach pe 3 august, în aceleaşi condiţii, veţi plăti mai mult, mai exact 180 de euro. Amănunte, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO