1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Turism

Lista vacanţelor în Europa cu cel mult 300 de euro. Transport inclus

Dacă vrei să mergi într-un sejur avantajos la sfârşitul lunii martie în Italia, Spania sau Franţa, vei achita maximum 300 de euro. Tariful acoperă cazarea cu mic dejun, biletul de avion şi taxele de aeroport şi, în anumite cazuri, şi transferurile de la aeroport la hotel.

17 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Cu 179 de euro mergi într-o mini-vacanţă de 4 zile la Veneţia, pe 19 martie. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Veneţia, biletul de avion şi taxele de aeroport. Amănunte, aici.

Dacă vrei să mergi la sfârşit de martie la Istanbul, trebuie să ştii că un sejur de 4 zile aici te costă 175 de euro, dacă decizi să pleci în Turcia pe 19 martie. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport. În preţ nu intră însă transferul de la aeroport la hotel. Detalii, aici.

Cu 199 de euro mergi într-o vacanţă de 5 zile în Bari (Italia). Preţul acoperă 4 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din Bari, biletul de avion şi taxele de aeroport. Intră aici pentru detalii.

Un sejur la Madrid cu plecare pe 21 martie ajunge la 281 de euro. Tariful include 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Madrid, biletul de avion şi taxele de aeroport.  Transferul nu este inclus în preţ. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi la Paris la sfârşitul lunii martie, o vacanţă de 5 zile aici te costă 295 de euro. Tariful acoperă 4 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, biletul de avion şi taxele de aeroport. Amănunte, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO