Liviu Stoleru a renunțat la funcția de director general al ROCA Industry

Liviu Stoleru a renunțat la funcția de director general al ROCA Industry, a anunțat compania printr-un comunicat remis Bursei de la București. Noul director, pentru o perioadă de șase luni, este Ioan-Adrian Bindea.
Andrada Ghira - joi, 30 iun. 2022, 09:07
Liviu Stoleru a renunțat la funcția de director general al ROCA Industry

„Conducerea Roca Industry HOLDINGROCK1 S.A. (denumita în continuare „Compania”) informează piața asupra faptului că, în data de 29 iunie 2022, domnul Liviu-Ionel Stoleru a renunțat, cu efect imediat, la poziția sa de Director General al Companiei. De asemenea, societatea QUAF TRADING S.R.L., prin reprezentant permanent Liviu-Ionel Stoleru, a renunțat la calitatea sa de membru în Consiliul de Administrație al Companiei”, se arată în anunț.

Liviu Stoleru a condus producătorul român de blocuri ceramice Cemacon, care a predat ștafeta lui Daniel Sologon la începutul acestui an. Apoi, s-a alăturat ROCA Industry în funcția de director general.

Decizia lui Stoleru a fost discutată și agreată împreună cu ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, care va demara procesul de recrutare și selecție a unui nou director general.

Până atunci, Ioan-Adrian Bindea, Președintele Consiliului de Administrație al ROCA Industry a fost numit director general provizoriu al pentru șase luni sau până la numirea unui nou diretor general.

ROCA Investments a reunit toate companiile din construcții sub o singură umbrelă, ROCA Industry, pe care a listat-o pe pieța AeRO. Primele companii cuprinse în holding sunt Bico Industries și Sarcom.

ROCA Industry grupează în holding companiile: BICO Industries (70%), Sarcom (100%), Terra (100%), Eco Euro Doors (70%) și se află în procesul de finalizare a tranzacției pentru preluarea integrală a Dial.

ROCA Industry (HOLDINGROCK1) a fost listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București, în luna ianuarie a acestui an și este tranzacționată sub simbolul bursier ROC1. Este inclusă și în indexul BETAeRO, care cuprinde cele mai relevante companii din această piață.

Te-ar mai putea interesa și
Primăria Capitalei își exercită dreptul de preempţiune și cumpără pentru 4,1 milioane de lei cota de 30% din clădirea ARCUB care nu-i aparținea
Primăria Capitalei își exercită dreptul de preempţiune și cumpără pentru 4,1 milioane de lei cota de 30% din clădirea ...
Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat astăzi că instituția pe care o conduce își exercită dreptul de preempţiune și achiziționează cota de 30% din clădirea ARCUB care nu era în......
Producția de electricitate din Bulgaria a crescut cu 16% de la începutul anului
Producția de electricitate din Bulgaria a crescut cu 16% de la începutul anului
De la începutul anului până în 14 august, producţia de electricitate s-a situat la 32.632.605 megawaţi-oră, în timp ...
Kaufland acceptă plata cu tichetele sociale „Sprijin pentru România” de la toți emitenții
Kaufland acceptă plata cu tichetele sociale „Sprijin pentru România” de la toți emitenții
Kaufland România acceptă de acum plata cu tichetele sociale emise de Edenred. Astfel, toți beneficiarii programului „Sprijin ...
Prețul energiei electrice în Europa a depășit pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră
Prețul energiei electrice în Europa a depășit pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră
Preţul de referinţă în Europa la energie electrică a depăşit marţi, pentru prima dată, pragul de 500 de euro pentru ...