FlixBus va oferi bilete de pentru cursele de autocar operate de Tabita Tour spre Spania

FlixBus, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii de mobilitate la nivel global, anunță că a încheiat un parteneriat cu Tabita Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de transport intern și internațional de persoane din România, prin care va comercializa bilete de autocar prin intermediul platformei sale și își va diversifica oferta din România cu plecări în peste 70 de destinații din Spania precum Barcelona, Madrid, San Sebastian, Bilbao, Vigo sau Malaga.
Ion Dobreanu - mar, 23 aug. 2022, 16:55
FlixBus va oferi bilete de pentru cursele de autocar operate de Tabita Tour spre Spania

Compania din Bistrița este unul dintre transportatorii locali consacrați pe segmentul de servicii de transport internațional spre Spania.

Pasagerii vor avea la dispoziție curse directe cu plecare din peste 120 de localități din România. Printre orașele deservite se numără orașe mari precum București, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu sau Craiova, dar și multe localități mici, în care nevoia de mobilitate și conectare este foarte importantă cum ar fi Simeria, Luduș, Salonta, Adjud sau Cernavodă.

În România 36,7% dintre orașe au mai puțin de 10.000 de locuitori, iar 35,1% au între10.000 și 25.000 de locuitori, potrivit celor mai recente date furnizate de Institutul Național de Statistică.

Conectarea orașelor mici și mijlocii la rețeaua europeană este un obiectiv important pentru ambele companii. La nivel global, peste 40% din rețeaua FlixBus este alcătuită din orașe mici și mijlocii cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

„Ne dorim să schimbăm viziunea tradițională asupra călătoriilor pe distanțe lungi. Autocarul reprezintă o alternativă de transport sigură, mai ales în contextul în care transportul aerian se confruntă cu provocări în acest moment. În plus, transportul cu autocarul are la bază un puternic element social, deoarece permite persoanelor cu posibilități economice reduse și celor din zonele îndepărtate să călătorească în mod accesibil. Prin parteneriatul cu Tabita Tour, unul dintre operatorii consacrați pe acest segment, facem un pas important spre extinderea ofertei pentru cât mai mulți pasageri din România”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus în România.

„Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală, le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate. Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, iar parteneriatul strategic cu FlixBus este încă un pas, pentru atingerea acestui deziderat”, a declarat Ioan Sighiartău, directorul general Tabita Tour.

Autocarele Tabita Tour vor avea un autocolant cu înscripționarea „în colaborare cu FlixBus” pentru a putea fi ușor identificate de către călători. Călătoriile pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului sau aplicației FlixBus, din agențiile de turism partenere FlixBus, cât și de pe site-ul Tabita Tour.

Digitalizarea călătoriei cu autocarul și experiența locală – o formulă de succes la nivel global

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Astfel, FlixBus a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane din Europa și a devenit al doilea cel mai mare jucător de pe piața din Statele Unite. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu peste 500 de parteneri de transport din întreaga lume.

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate oferă curse internaționale directe din România din peste 100 de localități spre 17 țări din Europa în colaborare cu partenerii locali de transport. Din martie, primele conexiuni din România spre Suedia și Danemarca sunt disponibile în rețeaua FlixBus, în urma parteneriatului încheiat cu transportatorul local Comati, un operator consacrat pe segementul călătoriilor internaționale spre țările nordice. Pasagerii vor avea la dispoziție curse spre 15 orașe din Suedia și 18 din Danemarca. Cursele sunt disponibile din aproximativ 60 de orașe din România.

FlixBus a anunțat recent dublarea ofertei de călătorii pentru sezonul de vară și începerea curselor spre Istanbul și spre destinații de vacanță din Bulgaria precum Varna, Nisipurile de Aur, Albena Kavarna sau Veliko Tarnovo.

Despre FlixBus

Flix este o companie tech de servicii de mobilitate care oferă noi alternative de călătorie convenabile, accesibile și prietenoase cu mediul prin intermediul brandurilor FlixBus și FlixTrain. Datorită unui model de afaceri unic și tehnologiilor inovatoare, compania a dezvoltat cea mai mare rețea de autocare interurbane și a lansat primele trenuri ecologice pe distanțe lungi în 2018, cât și proiecte pilot pentru autocare electrice în Germania și Franța. Din 2013, FlixMobility a revoluționat călătoriile în Europa și a creat mii de sluje în industria mobilității. În 2018, FlixMobility a lansat FlixBus USA pentru a aduce alternative de călătorie în Statele Unite ale Americii.

Din birouri sale din Europa și din Statele Unite ale Americii, echipele FlixBus se ocupă de planificarea rețelei, de relațiile cu clienții, de managementul calității, de marketing și de vânzări, precum și de dezvoltarea activității și a tehnologiei. Flota verde FlixBus este operată de parteneri regionali și întreprinderi mici și mijlocii, în timp ce FlixTrain operează în colaborare cu companii feroviare private. Prin intermediul acestor parteneriate, inovația, spiritul antreprenorial și un brand internațional puternic se alătură experienței și tradiției. Combinația unică de start-up tech, platformă de e-commerce și companie tradițion

ală de transport au adus FlixMobility în poziția de lider care își propune să schimbe permanent industria de mobilitate din Europa. Pentru mai multe informații vizitați pagina d

Despre Tabita Tour

Tabita Tour este compania cu care a început povestea Filadelfia Group. În prezent este cea mai importantă companie din nord-vestul României în domeniul transportului intern și internațional de persoane. Incepand cu anul 2017, a câștigat anual premiul „Cel mai eficient transportator de persoane din România” , pe langa nenumărate distincții pentru siguranța rutieră.

Tabita Tour deține un parc auto extins, format din 43 de autocare și 25 de microbuze marca Mercedes, cu o capacitate de transport cuprinsă între 8 și 83 de locuri. Toate mașinile sunt dotate conform normelor europene în vigoare și asigură un grad ridicat de confort și siguranță. Produse între 2012 si 2020, mașinile Tabita Tour sunt clasificate la trei și patru stele. Autocarele Tabita Tour sunt dotate cu sistem climatronic, sistem de încălzire independent, scaune rabatabile cu tetiere, toaletă, frigidere, televizoare LCD, DVD pentru vizionarea de filme, radio CD, internet pe teritoriul României, porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile, cușetă de odihnă pentru șofer.Tabita Tour deține o rețea extinsă de 33 de agenții în România (agenții Filadelfia Turism partener Tabita Tour), la care se adaugă peste 30 de agenții in Spania și Italia.

Pe lângă agențiile proprii, al căror număr crește constant, avem o colaborare eficientă și durabilă cu peste 100 de agenții revânzătoare. Pe lângă transportul de persoane, Tabita Tour ofera și servicii de curierat, intern si internațional, prin agențiile proprii din România, Spania si Italia.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică din centrul Bucureștiului e scoasă la vânzare pentru suma de 1.140.000 de euro
O vilă interbelică ridicată în stil eclectic și decorată cu zeități mitologice se vinde cu 1.140.000 de euro pe Storia, platforma de imobiliare lansată de OLX. Imobilul este situat pe o......
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică şi optică
Antony Blinken: China nu furnizează direct Rusiei arme, rachete şi muniţii. În schimb furnizează maşini-unelte, micro-electronică ...
Secretarul american de stat Antony Blinken a declarat luni că, deşi China nu furnizează Rusiei arme şi muniţii, oferă ...
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
Brandul de produse cosmetice coreene KORIKA intră în România, în rețeaua de magazine Notino
KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din ...
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii și managerii din România
Omul de afaceri Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un proiect de educație pentru antreprenorii ...
Ștefan Mandachi și economistul Iancu Guda lansează BIZZ Accelerator, un program de educație financiară de tip e-learning, ...