Locurile de muncă oferite acum de greii din FMCG candidaţilor care au promovat cel mult BAC-ul

Auchan, Kaufland, Mega Image şi Metro Cash & Carry angajează de la persoane fără calificare până la absolvenţi de liceu care au promovat examenul de Bacalaureat. ECONOMICA.NET îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - mie, 12 feb. 2014, 08:16
Locurile de muncă oferite acum de greii din FMCG candidaţilor care au promovat cel mult BAC-ul

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.
Angajatorii caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial.
Până pe 7 martie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Auchan angajează măcelari, brutari, cofetari, bucătari în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti,  Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Te califici pentru un loc de muncă la Auchan dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în meseria pentru care aplici. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în pregătirea pâinii, a diferitelor specialităţi de patiserie, cofetărie, respectiv a produselor din carne.
8 martie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează 10 agenţi de securitate în oraşele menţionate în anunţul de recrutare precedent.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin 10 clase, a mai lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, are atestat profesional de agent de pază şi protecţie şi ştie să opereze un PC.
De asemenea, trebuie să ai spirit de echipă, să fii disciplinat şi să fii integru, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
Şi în acest caz, până pe 8 martie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Auchan, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează coordonatori teritoriali de distribuţie presă în Gheorgheni, Rădăuţi, Sighetu Marmaţiei, Vatra Dornei şi Vaslui.
Dacă ai domiciliul într-unul din aceste oraşe, eşti dispus să munceşti pe teren 10 ore pe săptămână, preponderent la sfârşit de săptămână, ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
9 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Mega Image angajează 50 de oameni pe posturile de casier, vânzător, lucrător comercial, în Bucureşti şi Ilfov.
Pentru postul de lucrător comercial se caută absolvenţi de studii medii. Angajatorii caută absolvenţi de liceu care au promovat BAC-ul pentru postul de casier, în timp ce pentru postul de vânzător este obligatorie calificarea în domeniu.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în comerţ.
Candidaţii potriviţi pentru posturile enumerate mai sus sunt responsabili, dinamici, flexibili şi pot lucra eficient în echipă.  
20 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru posturile vacante la Mega Image. Detalii găsiţi aici.

Metro Cash & Carry angajează pe postul de adjunct şef raion produse alimentare proaspete, în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de limba engleză, este comunicativ, flexibil, loial, ştie să opereze în Office şi are abilităţi de conducere.
15 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Coronavirus: Bilanţul deceselor din Statele Unite, pe cale să îl depăşească pe cel al pandemiei de gripă spaniolă
Coronavirus: Bilanţul deceselor din Statele Unite, pe cale să îl depăşească pe cel al pandemiei de gripă spaniolă
Bilanţul deceselor de COVID-19 din Statele Unite va depăşi în următoarele două zile numărul persoanelor care au murit în această ţară în timpul pandemiei de gripă spaniolă, potrivit......
Scandalul CITY Insurance – FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare
Scandalul CITY Insurance – FGA primeşte cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori ...
Fondul de garantare a asiguratilor (FGA) a luat act de Decizia Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) prin care s-a ...
Companiile britanice de utilităţi vor să fie sprijinite de Guvern în contextul creşterii preţurilor
Companiile britanice de utilităţi vor să fie sprijinite de Guvern în contextul creşterii preţurilor
 Companiile britanice de utilităţi încearcă să obţină un important pachet guvernamental de sprijin, în condiţiile ...
Încep distribuirile de dividende pentru acţionarii Antibiotice Iaşi – Depozitarul Central
Încep distribuirile de dividende pentru acţionarii Antibiotice Iaşi – Depozitarul Central
Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 20 septembrie 2021 - 19 septembrie 2024 distribuie dividende ...