1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Lohan este înlocuit la conducerea Transelectrica. Redevine director adjunct

Consiliul de Administraţie al Transelectrica (TEL) a decis marţi înlocuirea lui Octavian Lohan din funcţia de director general al companiei cu Marius Ion Mateescu, şeful Direcţiei Planificare, Dezvoltare RET şi Accesare Fonduri Europene.

30 mai, 2012 | Mediafax

"În baza deciziei Consiliului de Administraţie, întrunit în şedinţă în data de 29 mai, domnului Octavian Lohan îi încetează mandatul privind exercitarea atribuţiilor funcţiei de director general al Transelectrica SA şi îşi reia activitatea în funcţia deţinută anterior în cadrul companiei. Domnul Marius Ion Mateescu va exercita atribuţiile funcţiei de director general al Transelectrica SA până la ocuparea funcţiei de conducere în condiţiile OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice", se arată într-un raport al companiei, remis Bursei.

Lohan a ocupat anterior funcţia de director general adjunct al companiei.

El a fost numit în februarie director general, în locul lui Horia Hăhăianu, revocat la solicitarea premierului de la acea dată, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile.
Transelectrica este controlată de stat, prin Ministerul Economiei.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO