Lovitură de geniu pentru 3 pariori: au ghicit perfect 8 din 8 rezultate!

Ion Dobreanu - lun, 08 mart. 2021, 19:15
Lovitură de geniu pentru 3 pariori: au ghicit perfect 8 din 8 rezultate!

Super 8, predictorul de fotbal 100% gratuit propus de agenția 888Sport, a premiat trei microbiști care au intuit pefect cele 8 rezultate la meciurile din acest weekend.

Fotbal de clasă mondială, pariori de top și câștiguri pe măsură. Aceasta a fost rețeta weekend-ului pe Super 8, unde 3 pariori au fost răsplătiți cu câte 3.333 de lei pentru reușita de a fi prezis exact rezultatele a 8 evenimente sportive.

Remiza de la Genoa a făcut diferența

Etapa Super 8 din weekend a fost cu adevărat palpitantă. Peste 280 dintre particpanții la concurs aveau un bilanț perfect după primele 7 evenimente, deși rezultatele înregistrate – remizele din WBA – Newcastle, Aston Villa – Wolves și Atletico – Real sau succesul lui Leverkusen, la Monchengldbach – nu au fost deloc simplu de anticipat. Diferența între un câștig de 35 de lei și premiile de 3.333 de lei în cele din urmă câștigate, a fost făcută de golul marcat de Nainggolan în minutul 90 + 6 al partidei Sampdoria – Bologna. Belgianul a egalat la 2, o remiză anticipată doar de 23% dintre jucători, printre care și cei 3 câștigători.

Super 8 îți aduce 10.000 RON premii săptămânale!

Dacă te pricepi la fotbal și ai pariurile ca hobby, Super 8 este concursul pe care trebuie să-l joci. Pentru a participa nu trebuie decât să ai un cont deschis la 888Sport.ro. În fiecare săptămână Super 8 îți propune o etapă nouă, în care ai de intuit corect 8 predicții 1,x,2, pentru un premiu de 10.000 RON. Dacă sunt mai mulți jucători ce pronostichează corect toate cele 8 partide, premiul se împarte în mod egal între câștigători.

Meciurile etapelor sunt selectate din cele mai importante campionate ale Europei. Este vorba de partide super atractive, derby-uri și alte dueluri ”clasice”, ce necesită o analiză atentă. Partea bună este că nu riști niciun leu din buzunar, într-un concurs absolut gratuit, cu premii cash!

De asemenea, etapă de etapă, predictorul Super 8 pune la bătaie și o mulțime de Pariuri Gratuite. În valoare de 5 RON fiecare, acestea recompensează fiecare rezultat corect intuit. Cu alte cuvinte, dacă într-o rundă Super 8 nimerești 6 rezultate corecte, beneficiezi de 30 RON sub forma de Pariuri Gratuite, pe care le poți utiliza pe orice piețe dorești.
O nouă etapă Super 8 în fiecare săptămână!

Noi runde ale predictorului gratuit oferit de 888 Sport sunt deschise la începutul fiecărei săptămâni. Joacă direct pe site sau din aplicație, indică rezultatele 1,X,2 la cele 8 partide și pregătește-te de câștig!

Următoarea etapă din Super 8 se joacă în weekend-ul 13-14 martie, cu meciuri din cele mai tari campioante ale Europei: Mainz v Freiburg, Stuttgart v Hoffenheim, Crystal Palace v West Bromwich, Southampton v Brighton, Celta v Athletic și Arsenal v Tottenham.

Te-ar mai putea interesa și
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de lei, faţă de 28,99 miliarde de lei sau 1,67% din......
Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, afirmă ministrul apărării rus
Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, afirmă ministrul apărării rus
Trupele NATO au creat ameninţări suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are ...
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O 'forţă de reacţie rapidă' a Uniunii Europene, evocată joi de preşedintele francez Emmanuel Macron şi destinată ...
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că mecanismul privitor la implementarea salariului minim european va începe ...