Lovitură de geniu pentru 3 pariori: au ghicit perfect 8 din 8 rezultate!

Ion Dobreanu - lun, 08 mart. 2021, 19:15
Lovitură de geniu pentru 3 pariori: au ghicit perfect 8 din 8 rezultate!

Super 8, predictorul de fotbal 100% gratuit propus de agenția 888Sport, a premiat trei microbiști care au intuit pefect cele 8 rezultate la meciurile din acest weekend.

Fotbal de clasă mondială, pariori de top și câștiguri pe măsură. Aceasta a fost rețeta weekend-ului pe Super 8, unde 3 pariori au fost răsplătiți cu câte 3.333 de lei pentru reușita de a fi prezis exact rezultatele a 8 evenimente sportive.

Remiza de la Genoa a făcut diferența

Etapa Super 8 din weekend a fost cu adevărat palpitantă. Peste 280 dintre particpanții la concurs aveau un bilanț perfect după primele 7 evenimente, deși rezultatele înregistrate – remizele din WBA – Newcastle, Aston Villa – Wolves și Atletico – Real sau succesul lui Leverkusen, la Monchengldbach – nu au fost deloc simplu de anticipat. Diferența între un câștig de 35 de lei și premiile de 3.333 de lei în cele din urmă câștigate, a fost făcută de golul marcat de Nainggolan în minutul 90 + 6 al partidei Sampdoria – Bologna. Belgianul a egalat la 2, o remiză anticipată doar de 23% dintre jucători, printre care și cei 3 câștigători.

Super 8 îți aduce 10.000 RON premii săptămânale!

Dacă te pricepi la fotbal și ai pariurile ca hobby, Super 8 este concursul pe care trebuie să-l joci. Pentru a participa nu trebuie decât să ai un cont deschis la 888Sport.ro. În fiecare săptămână Super 8 îți propune o etapă nouă, în care ai de intuit corect 8 predicții 1,x,2, pentru un premiu de 10.000 RON. Dacă sunt mai mulți jucători ce pronostichează corect toate cele 8 partide, premiul se împarte în mod egal între câștigători.

Meciurile etapelor sunt selectate din cele mai importante campionate ale Europei. Este vorba de partide super atractive, derby-uri și alte dueluri ”clasice”, ce necesită o analiză atentă. Partea bună este că nu riști niciun leu din buzunar, într-un concurs absolut gratuit, cu premii cash!

De asemenea, etapă de etapă, predictorul Super 8 pune la bătaie și o mulțime de Pariuri Gratuite. În valoare de 5 RON fiecare, acestea recompensează fiecare rezultat corect intuit. Cu alte cuvinte, dacă într-o rundă Super 8 nimerești 6 rezultate corecte, beneficiezi de 30 RON sub forma de Pariuri Gratuite, pe care le poți utiliza pe orice piețe dorești.
O nouă etapă Super 8 în fiecare săptămână!

Noi runde ale predictorului gratuit oferit de 888 Sport sunt deschise la începutul fiecărei săptămâni. Joacă direct pe site sau din aplicație, indică rezultatele 1,X,2 la cele 8 partide și pregătește-te de câștig!

Următoarea etapă din Super 8 se joacă în weekend-ul 13-14 martie, cu meciuri din cele mai tari campioante ale Europei: Mainz v Freiburg, Stuttgart v Hoffenheim, Crystal Palace v West Bromwich, Southampton v Brighton, Celta v Athletic și Arsenal v Tottenham.

Te-ar mai putea interesa și
Lista de expresii pe care companiile nu trebuie să le folosească în niciun mesaj publicitar. Amenzile ajung la 60.000 de lei
Lista de expresii pe care companiile nu trebuie să le folosească în niciun mesaj publicitar. Amenzile ajung la 60.000 ...
Companiile riscă amenzi de până la 60.000 de lei în cazul în care folosesc în mesajele lor publicitare, inclusiv pe site-urile lor de prezentare sau pe paginile de social media, anumite......
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat de la începutul anului patru licitații pentru contractarea ...
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor a inițiat două proiecte pentru exproprieri suplimentare pe lotul 2 din Autostrada de Centură ...
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz, care intenționează să construiască o primă centrală pe gaze în parteneriat cu firma GSP Power la Halânga, ...