„Luaţi un plic în care sunt 4 bancnote de 500 de euro”. Noutăți despre petrecerile lui Berlusconi

O tânără manechin de origine marocană, citată ca martor în procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian.
Economica.net - lun, 16 apr. 2012, 14:15

Tânăra Imane Fadil a explicat cum a fost invitată de Berlusconi în camera acestuia din reşedinţa de la Arcore. „Nu vă supăraţi, vă invit să luaţi un plic în care sunt patru bancnote de câte 500 de euro”.

Conform presei italiene, tânăra a descris şi modul în care două dame de companie, una fiind Nicole Minetti – fosta dentistă a lui Silvio Berlusconi – au făcut strip-tease în faţa fostului prim-ministru al Italiei.

Imane Fadil susţine că a fost supusă presiunilor pentru a participa la petrecerile fostului premier italian în perioada mai – iunie 2011.

Silvio Berlusconi este acuzat că a oferit bani pentru prestaţiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias „Ruby”, în perioada februarie – mai 2010, în timp ce dama de companie era încă minoră.

Fostul premier este acuzat şi de abuz de funcţie pentru că a intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese reţinută pentru furt.

Te-ar mai putea interesa și
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar în eventualitatea reluării negocierilor de pace, transmite agenţia EFE,......
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...