„Luaţi un plic în care sunt 4 bancnote de 500 de euro”. Noutăți despre petrecerile lui Berlusconi

O tânără manechin de origine marocană, citată ca martor în procesul intentat lui Silvio Berlusconi, a oferit detalii despre petrecerile pe care le organiza fostul premier italian.
Economica.net - lun, 16 apr. 2012, 14:15

Tânăra Imane Fadil a explicat cum a fost invitată de Berlusconi în camera acestuia din reşedinţa de la Arcore. „Nu vă supăraţi, vă invit să luaţi un plic în care sunt patru bancnote de câte 500 de euro”.

Conform presei italiene, tânăra a descris şi modul în care două dame de companie, una fiind Nicole Minetti – fosta dentistă a lui Silvio Berlusconi – au făcut strip-tease în faţa fostului prim-ministru al Italiei.

Imane Fadil susţine că a fost supusă presiunilor pentru a participa la petrecerile fostului premier italian în perioada mai – iunie 2011.

Silvio Berlusconi este acuzat că a oferit bani pentru prestaţiile sexuale ale tinerei marocane Karima El Mahroug, alias „Ruby”, în perioada februarie – mai 2010, în timp ce dama de companie era încă minoră.

Fostul premier este acuzat şi de abuz de funcţie pentru că a intervenit la poliţie pentru eliberarea adolescentei Ruby, care fusese reţinută pentru furt.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balş: În 2022 vom trece la etapa de convieţuire cu virusul. Varianta Omicron se va extinde şi în România, nu trebuie să intrăm în panică
Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balş: În 2022 vom trece la etapa de convieţuire cu virusul. Varianta Omicron ...
Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală a explicat pentru News.ro noul context ...
Japonia va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său
Japonia va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său
Japonia îşi va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său începând cu ...
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar 6.12.2021
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar 6.12.2021
Euro începe prima zi din săptămână la valori apropiate de cea anunţată vineri de BNR.