1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Lucian Enaru este noul director general al Schneider Electric România şi Republica Moldova

Începand cu data de 01 februarie 2020, Lucian Enaru preia poziția de director generalal companiei Schneider Electric România şi Republica Moldova. Această numire vine la încheierea mandatului de patru ani al lui Marius Perşinaru.

21 ian, 2020 | ECONOMICA.net

„Am venit la Schneider Electric într-o perioadă de transformare", spune Marius Perşinaru. „Rolul meu a fost să structurez organizaţia într-un nou context regional şi într-un moment de redefinire a industriei. Acest lucru a dus la consolidarea echipei şi crearea unei culturi organizaţionale solide, capabile să se adapteze şi să susţină transformarea strategică globală. Consider că în aceşti patru ani am dezvoltat organizația locală, iar acum, când este într-o altă etapă şi are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit să ducă mai departe planurile Schneider Electric."

Marius se va dedica dezvoltării proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanță în management şi leadership strategic.

Lucian Enaru va prelua funcţia de director general după 13 ani în cadrul echipei Schneider Electric. De-a lungul timpului, Enaru a ocupat diverse poziţii în vânzări si marketing, cea mai recentă fiind de director de vânzări. Noua poziţie reprezintă o recunoaştere a realizărilor şi experienţei profesionale acumulate şi o ocazie de a implementa o nouă direcţie strategică business-ului de peste 70 milioane de euro.

„Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală, într-un moment important pentru industria în care activăm. Obiectivul meu principal va fi acela de a promova soluţiile digitale în domeniul eficienţei energetice şi de a le oferi clienţilor şi partenerilor noştri produsele, soluţiile şi aplicaţiile EcoStruxure, pentru eficiență şi dezvoltare durabilă", spune Lucian Enaru.

Schneider este un furnizor de soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Compania asigură tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO