Luciana Petrescu – noul lider EACD pentru România

Asociația Europeană a Directorilor de Comunicare (EACD) a anunţat că Luciana Petrescu a fost numită în funcția de nou lider de țară al asociației pentru România.
Ion Dobreanu - mie, 07 dec. 2022, 12:40
Luciana Petrescu - noul lider EACD pentru România

Luciana Petrescu are o experiență de seniorat în comunicare și este în prezent Head of Public Relations al HS Timber în România. Este specializată în comunicații corporative, managementul reputației și comunicare de criză. Luciana Petrescu a lucrat inclusiv în domenii precum imobiliare, asigurări de sănătate, minerit și downstream petrolier.

Numirea marchează și intrarea României în rețeaua paneuropeană EACD.

“Apartenența la EACD este importantă pentru orice director sau ofițer de comunicare, deschis către a face parte dintr-o rețea europeană de profesioniști, prezenți în cele mai importante funcții din domeniu. Calitatea de membru EACD înseamnă accesul neprețuit la o bază de cunoștințe și cercetări privind cele mai bune practici în comunicare. Pentru toți profesioniștii din domeniul comunicării care își doresc să fie conectați la cele mai recente evoluții transnaționale din domeniu, fie că lucrează în corporații, asociații, instituții sau chiar în politică, o perspectivă globală este crucială. EACD le oferă această perspectivă”, a declarat Luciana Petrescu.

Andrew Hillier, membru al Consiliului de conducere EACD (Regatul Unit) a remarcat: “Numirea Lucianei în funcția de lider de țară semnalează intrarea României în rețeaua EACD într-un moment de dezvoltare rapidă în cadrul asociației. Luciana vine cu energia, angajamentul și profesionalismul său și aștept cu nerăbdare să colaborez cu ea și cu liderii de comunicare din toată România în acest moment emoționant.”

“Sunt onorată să fiu numită liderul de țară inaugural al EACD pentru România. Am încredere în potențialul EACD de a lega un parteneriat durabil cu rețeaua de profesioniști în comunicare din România”, a adăugat Petrescu.

Elena Zambolin, membră a Consiliului de conducere EACD (Italia) a adăugat: “Într-o lume din ce în ce mai nesigură, comunicarea corporativă profesionistă, eficientă, transnațională nu au fost niciodată mai importantă. EACD susține și promovează excelența în comunicare și sunt încântată să urez bun venit colegilor din România. ”

Fondată la Bruxelles în noiembrie 2006, EACD este rețeaua pentru profesioniștii din domeniul comunicațiilor de rang înalt din toate sectoarele europene. Organizația a fost înființată pentru a promova diversitatea, a depăși barierele culturale și a formula norme de comunicare în vederea asigurării calității și promovării profesionalismului în comunicare.

Te-ar mai putea interesa și
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica au anulat emisiunea de obligațiuni verzi de 300 de milioane de euro, plănuită pentru acest an
Acționarii Electrica SA, una dintre marile companii de distribuție și furnizare de energie electrică, companie privată dar la care statul este cel mai mare acționar, nu au aprobat derularea......
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 – Eurostat
Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea ...
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Guvernul de la Budapesta anunţă o vizită în Ungaria a preşedintelui chinez Xi Jinping
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va face luna viitoare o vizită în Ungaria, a anunţat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet ...
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Primul tren Metropolis a sosit în Depoul Berceni al Metrorex. Are camere de supraveghere și folie anti-grafitti
Metrorex anunță că joi, 25 aprilie 2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA a sosit la Depoul ...