1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Lukoil anunţă promoţii de week-end în benzinării

Lukoil România, societatea care operează reţeaua de benzinării a grupului Lukoil de pe piaţa locală, a demarat o promoţie de week-end, prin care şoferii care alimentează în zilele de sâmbătă şi duminică primesc reduceri de preţ la combustibilul achiziţionat.

22 ian, 2015 | ECONOMICA.net

Promoţia se adresează celor care au un card de fidelitate la Lukoil, dar oricine îşi poate achiziţiona rapid unul, pe baza unui formular, care se poate completa în benzinărie.

Astfel, cine alimentează cu 10 litri de benzină şi motorină standard (Euroluk şi Euro L Diesel), primeşte 5 puncte bonus, cu care se pot achiziţiona ulterior carburanţi. Valoarea unui punct este de 10 bani, aşadar reducerea este de 5 bani pe litru, şi se aplică la fiecare multiplu ai celor 10 litri.

Cei care alimentează cu cel puţin 10 litri de GPL, sau de benzină şi motorină din sortimentul premium (Ecto Plus 95, Ecto Sport 98 şi Ecto Super Diesel), vor primi 7 puncte. Aşadar, reducerea este de 7 bani pe litru în acest caz. Promoţia se desfăşoară între 24 ianuarie şi 29 martie, potrivit anunţului publicat pe site-ul companiei petroliere.

Promoţii de week-end mai are şi Petrom, şi sunt de 5 bani pe litru, la motorină sau benzină, în staţiile cu volume semnificative de vânzări, iar reducerea se aplică direct, fără vreun sistem de carduri.

Lukoil România operează o reţea de peste 300 de staţii de distribuţie a carburanţilor, a treia ca mărime din România, după OMV Petrom şi Rompetrol. Grupul petrolier rus Lukoil mai operează în România şi rafinăria Petrotel Ploieşti.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO