1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

LUKOIL reduce preţul carburanţilor ECTO în luna iunie, de vineri până duminică. De 1 iunie, copiii vor primi dulciuri

LUKOIL, al treilea jucător de pe piaţa românească a carburanţilor, va vinde cu reduceri de preţ semnificative carburanţii de calitate superioară ECTO, în weekend-urile prelungite din perioada 29 mai – 29 iunie 2015, de vineri până luni dimineaţa. În plus, de 1 iunie, copiii care îi vor însoţi pe şoferi vor primi dulciuri.

29 mai, 2015 | ECONOMICA.net

Conducătorii auto participanţi la campania de preţuri reduse la carburanţii Lukoil ECTO îşi vor putea alimenta motoarele cu benzinele de calitate superioară Ecto Sport 98 şi Ecto Plus 95, la acelaşi preţ cu benzina clasică Euroluk 95. De asemenea, motorina Ecto Super Diesel va avea acelaşi preţ cu motorina Euro L Diesel.

Campania de promovare se derulează în perioada 29 mai – 29 iunie 2015, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică,  de vineri de la ora 07:00 dimineaţa până luni dimineaţa la ora 07:00. De 1 iunie, mecanismul promoţional se va prelungi până marţi dimineaţa la ora 07:00.

Totodată, în ziua de 1 iunie 2015, şoferii care sunt însoţiţi de copii vor primi premii constând în produse de patiserie „Cookies”. Nu mai puţin de 35.000 de „Cookies” vor fi gata să-i bucure pe copiii şoferilor care vin la Lukoil, în toate cele 24 de ore ale zilei de 1 iunie.
Detalii despre regulamentele promoţiilor pe site-ul Lukoil România.

Specialiştii LUKOIL spun că, pe lângă economia de carburanţi, carburanţii aditivaţi cu Ecto au multe alte avantaje pentru motor, de exemplu randament crescut, putere, cuplu motor şi acceleraţie îmbunătăţite, usurinţă mai mare la pornire şi la intrarea în regimul normal de funcţionare.

Puterea motorului este îmbunătăţită cu cel puţin 2,6%, potrivit studiului producătorului de aditivi Ecto şi, pe de altă parte, consumul de carburant scade cu până la 3,5%, după parcurgerea a 500 de kilometri, comparativ cu benzina clasică.

LUKOIL asigură utilizatorii că pachetul de aditivi Ecto păstrează supapele şi injectoarele mai curate, reduce depunerile din camera de ardere, reduce uzura sistemului de injecţie, creste durata de folosire a uleiului de motor, este compatibil cu etanolul şi prelungeste viaţa catalizatorului.

Citiţi mai multe în:

De ce să cumpere şoferii carburanţii cu aditivi? Recomandările Lukoil România

În campanie au intrat aproape toate staţiile Lukoil din intreaga ţara (297 dintr-un total de 305), fapt vizibil şi prin prezenţa steagurile ECTO.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO