Lux american în mijlocul Munților Retezat. Cât costă o cabană vânătorească cu helipad

O cabană de lux, cu 13 camere, mobilier făcut pe comandă, jacuzzi, saună și niciun vecin în apropiere a fost scoasă la vânzare de către proprietari. La investițiile făcute în proprietate, prețul este pe măsură.
Ion Dobreanu - Dum, 30 mai 2021, 15:08
Lux american în mijlocul Munților Retezat. Cât costă o cabană vânătorească cu helipad

„Amplasată într-o locație remarcabilă, chiar în mijlocul Munților Retezat, această cabană autentică oferă pasionaților de munte și de lux 1.200 de mp de confort la superlativ”, așa începe descrierea proprietății cu 13 camere care se află în oferta Sotheby’s International Realty România. Iar prețul este pe măsură: 2,3 milioane de euro.

Cabana de 13 camere se află în satul Clopotiva, comuna Râu de Mori din județul Hunedoara.

Cabana este decorată cu trofee de vânătoare și candelabre luxuriante realizate din coarne de cerb, specifice arhitecturii tradiționale de munte. Mobilierul a fost personalizat și adus de peste Ocean. Întregul ansamblu are un aer de cabană din Aspen din Statele Unite ale Americii, ușor de recunoscut din filmele americane sau din programele TV.

Impresionant este și șemineul din piatră, podelele din lemn. Tot din lemn sunt realizate și lambriurile, care alături de piesele de mobilier invită la o seară de basm.

Bucătăria este utilată modern, iar printre dotările cabanei din mijloul munților se mai numără și un jacuzzi de marmură și sauna. Cabana are și o terasă generoasă de 150 de mp, de unde viitorii proprietari se vo bucura nestingheriți de natură în toată splendoarea ei.

Proprietatea are de trei tipuri de încălzire: cu lemne, gaz și electrică, bucătărie de vară și beci subteran. În plus, mai există și o clădire anexă compusă din două încăperi, un garaj pentru două mașini, parcare, helipad și un loc pregătit pentru o pescărie. Cabana din Retezat este înconjurată de un teren de trei hectare.

Sursa text și fotografii: Sotheby’s International Realty România. 

 

Te-ar mai putea interesa și
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat pentru a patra zi consecutiv peste 2.000 de decese cauzate de COVID-19
Brazilia a înregistrat vineri 2.216 de decese de COVID-19, fiind a patra zi consecutiv când raportează peste 2.000 de decese zilnice asociate acestei maladii, potrivit unor surse guvernamentale......
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 127 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Toată țara rămâne în scenariul ...
Un număr de 127 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
ANM: Cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru aproape ...
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Cele mai ieftine bilete de avion spre plajele din Spania
Dacă nu mergeți în vacanță prin intermediul agențiilor de turism și vă cazați în apartamente sau vile, iată care ...