1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

MacKenzie Bezos este oficial al doilea mare acţionar individual al Amazon şi ocupă locul 23 în clasamentul miliardarilor

MacKenzie Bezos, fosta soţie a fondatorului Amazon, Jeff Bezos, este oficial al doilea mare acţionar individual al Amazon, transmite Bloomberg. 

01 aug, 2019 | Agerpres

Conform unui document al organismelor de reglementare care prezintă vânzarea acţiunilor de către Jeff Bezos, în prezent aproximativ 19,7 milioane de acţiuni sunt acum înregistrate pe numele MacKenzie, în vârstă de 49 de ani.

Bezos a vândut 968.148 acţiuni cu suma de aproximativ 1,8 miliarde de dolari, în perioada 29 - 31 iulie, ca parte a planului său de vânzare de acţiuni, se arată în document.

Participaţia de 4% a lui MacKenzie este în valoare de 37 de miliarde de dolari, suficient pentru a se situa pe cea de-a 23-a poziţie în clasamentul celor mai bogaţi 500 de oameni din lume, realizat de Bloomberg.

Valoarea participaţiei sale a scăzut cu un miliard de dolari din aprilie, când a fost pentru prima dată anunţat acordul.

Jeff Bezos, în vârstă de 55 de ani, fondatorul şi directorul general al celui mai mare retailer online, şi-a păstrat o participaţie de 12%, în valoare de 109 miliarde de dolari şi rămâne cel mai bogat om din lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO