1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Macromex, proprietarul Edenia, investește 15 milioane de euro într-un nou centru de distribuție

Macromex, liderul în industria alimentară pe segmentul produselor cu temperatură controlată, anunță construirea celui de al doilea depozit, Corso Distribution Center, în localitatea Chitila. 

13 ian, 2021 | | ECONOMICA.net

Macromex investește 15 milioane de euro într-un nou centru de distribuție. Dezvoltarea noului depozit de 10.000 de mp este finanțată atât din fonduri proprii, cât și printr-un credit oferit de Alpha Bank România.

Depozitul va fi compus din zona de depozitare pentru congelate, cea pentru refrigerate, o clădire administrativă cu două etaje, precum și diverse clădiri tehnice. Aceste construcții se vor situa pe o suprafață de teren de 50.000 mp, pe care se are în vedere o extindere viitoare.

Corso Distribution Center va avea o capacitate de depozitare de 10.500 de paleti în zona de temperatură de -24 grade Celsius și de 2.200 de paleți în zona produse refrigerate (0-2 grade Celsius) cu câte șapte, respectiv trei porți de andocare prin intermediul cărora vor putea circula peste 3000 paleți IN/OUT zilnic. De asemenea, în interiorul depozitului vor exista zone de pregătire a comenzilor de livrat către clienti, ce vor permite procesarea a mai mult de 800 comenzi zilnic.

Facilitatea va fi deservită de o zonă de parcare cu mai mult de 150 de locuri, atât pentru autoturisme, cât și pentru autoutilitare și camioane, fiind prevăzută și cu 10 stații de încărcare rapidă a bateriilor mașinilor electrice.

Macromex este o companie cu capital 100% românesc care este, de peste 25 de ani, liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Macromex a dezvoltat branduri cu notorietate care au succes atât pe piețele din România, cât și pe cele externe. Printre acestea se numără atat brandurile proprii Edenia (lider pe segmentul premium de produse congelate, cu o gamă largă ce acoperă mai multe categorii de produse), Corso (brandul nr.1 de înghețată) sau La Strada (înghețată și sorbet „pour les connaiseurs”). Gama de produse este întregită și de alte branduri proprii Macromex - Azuris, Casa Gruia, dar și de brandurile partenere – Philadelphia, Dr. Oetker, La Vache qui rit, Kiri, Babybel, Leerdamer, Akadia, Haagen Dazs, Mars, Alpro Ice cream. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO