1EUR = 4.8319 RON

Extern

MAE: Atenţionare de călătorie: Ungaria - închiderea porţiunii de autostradă M1 la frontiera cu Austria

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, pentru evitarea aglomeraţiei pe autostrada M1, Poliţia judeţului Gyor-Moson-Sopron a închis vineri, pentru circulaţia autoturismelor, porţiunea spre Hegyeshalom, frontiera cu Austria, de la km 165, Agerpres.

11 sep, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, poliţia redirecţionează autoturismele către drumul M15, care face legătura cu Bratislava. Poliţia locală informează continuu participanţii la trafic referitor la eventualele aglomerări şi porţiuni de drumuri închise, prin intermediul indicatoarelor electronice ale autostrăzii.

În vederea obţinerii de informaţii în timp real privind traficul pe principalele drumuri din Ungaria pot fi accesate camerele web montate de-a lungul acestora, la adresa www.utinform.hu/webkamerak/, precizează sursa citată.

MAE recomandă cetăţenilor români consultarea paginii de internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă' (disponibilă gratuit în App Store şi Google Play), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO