1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Magazinele Hornbach rămân deschise și adoptă măsuri sporite pentru igienizare și evitarea aglomerării

Magazinele de materiale de construcții și grădinărit Hornbach rămân deschise în România, dar adoptă măsuri speciale cu privire la igienă și fac tot posibilul pentru a evita aglomerația, în contextul pandemiei de Coronavirus, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

19 mar, 2020 | Agerpres

Hornbach deține 6 magazine din România.

„Siguranța și sănătatea angajaților și clienților dețîn cea mai înaltă prioritate“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România. Compania a adoptat, din proprie inițiativă, în ultimele săptămâni, primele măsuri în magazine pentru o mai bună protecție împotriva infectării cu Coronavirus SARS-Cov-2, de exemplu a intensificat perioadele de realizare a curățeniei, a montat dozatoare cu dezinfectant, a dotat personalul de la case cu mănuși și măști și a sensibilizat clienții cu privire la respectarea unei distanțe sociale mai mari. Evenimentele din magazine, dar și școlarizările au fost anulate.

Compania extinde considerabil aceste măsuri în prezent. În zona caselor și la intrare în magazin se instalează afișe cu recomandări privind distanța între clienți și rulează spoturi audio cu aceeași informație.

„Facem apel către clienții noștri de a lua în serios aceste măsuri – din interes propriu, dar și pentru sănătatea colegelor și colegilor din magazine. Această situație deosebită necesită atenție deosebită“, spune Mugurel-Horia Rusu.

Hornbach informează clienții asupra posibilității de a comandă online, cu livrare la domiciliu, produsele dorite. În contextul actual, există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea comenzilor, cauzate de fluxul mare de cereri din această perioadă. Angajații și partenerii companiei folosesc toate resursele pentru onorarea comenzilor plasate de către clienți, punând la dispoziție un sortiment de aproximativ 55.000 de produse pe www.hornbach.ro.


Despre grupul Hornbach
 
Fondată în anul 1877, Hornbach este singură companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).
 
Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. Hornbach le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment, iar consilierea oferită de specialiștii companiei direct la raft și serviciile puse la dispoziție în fiecare magazin sunt foarte apreciate.
 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO