1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Magazinele Jumbo în România: vânzări de 4,2 milioane de euro în trei luni

Filiala din România a Jumbo, cel mai mare retailer de jucării şi produse pentru casă din Grecia, a raportat în trei luni de la deschiderea celor două magazine din ţara noastră în valoare 4,27 milioane de euro. Grecii vor să mai inaugureze trei unităţi în anul financiar următor.

04 mar, 2014 | ECONOMICA.net

Vânzări peste aşteptări în România pentru compania  Jumbo, cel mai mare retailer de jucării şi produse pentru casă din Greşia şi unul dintre cei mai mari din Europa. Din octombrie, când şi-au deschis prima unitate în România, la Timişoara,  şi până la 31 decembrie 2013, subsidiara din România a companiei a raportat vânzări de aproximativ 4,3 milioane de euro. "Cifra de afaceri a subsidiarei din România  în perioada 1.07-31.12 2013 a reprezentat 1,35% din cifra de afaceri a grupului şi a contribuit, totodată, cu 1,61% la profitul operaţional", se arată în raportul financiar al companiei. Cifra de afaceri a grupului s-a ridicat, în perioada analizată, la 316,7 milioane de euro, cu 7,23% mai nmult faţă de perioada similară a anului trecut. 

Mai deschid trei magazine

Potrivit aceluiaşi raport, grecii de la Jumbo au în plan inaugurarea altor trei unităţi pe plan local. "În anul financiar următor estimîm că vom deschide trei noi magazine în România", se mai arată în raport. 

De altfel, raportări mai vechi ale retailerului, care este listat pe bursa de la Atena, indică faptul că filiala din România deţine în capitală un teren de 47.000 de mp ce poate fi folosit pentru eventuale extinderi.

Jumbo a deschis primul magazin în România pe 17 octombrie, la Timişoara (13.000 de mp), în locul fostului hipermarket Real din partea de nord a oraşului. Al doilea magazin, ce se întinde pe 14.000 de mp, a fost deschis la Bucureşti în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bd Pallady.

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO