1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Magazinele PENNY au începând de astăzi un nou program de funcționare

Cele 257 magazine PENNY deschise în România își schimbă programul începând de astăzi, 26 martie 2020. Principalele două schimbări se referă la ora de închidere și la prioritatea acordată persoanelor în vârstă, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

26 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Asfel de luni până sâmbătă magazinele din rețeaua PENNY vor avea următorul program:

București - Ilfov: 07:00 – 21:00
Restul țării: 07:30 – 21:00

Excepții fac trei magazine PENNY care sunt amplasate în centrele comerciale din Brașov, Pitești și Piatra Neamț. Acestea vor funcționa de luni până sâmbătă, în intervalul orar cuprins între 08:00 dimineața și 21:00 seară.

Duminică magazinele din rețeaua vor avea următorul program:

08:00 – 20:00 în orașele mari precum București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare și altele

08:00 – 19:00 în orașele cu sub 100.000 de locuitori precum Botoșani, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Călărași, Albă Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara și altele

PENNY Market introduce măsuri speciale pentru persoanele vârstnice, de peste 65 de ani. Pentru că acestea să poată efectua cumpărăturile în siguranță, vor avea prioritate în magazin și la casa de marcat în intervalul orar 11:00 - 13:00.

La recomandarea autorităților, magazinele PENNY își vor modifica programul oricând este necesar. Toate informațiile despre funcționarea magazinelor din întreaga țară pot fi găsite pe site-ul companiei, www.penny.ro.


Despre PENNY Market
PENNY Market face parte din grupul german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 257 de magazine la nivel național și o echipă formată din peste 4.500 de angajați.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO