1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Magazinul Cora online e disponibil de azi şi în Cluj

Începând cu 30 mai 2017, serviciul de cumpărături online oferit de retailerul Cora este disponibil și clujenilor care vor putea comanda acasă produsele de care au nevoie.

30 mai, 2017 | ECONOMICA.net

Grupul franco-belgian Louis Delhaize își extinde serviciul de cumpărături online cu livrare la domiciliu și pe piața din Cluj, urmare a rezultatelor obținute în București, primul oraș unde a fost testat acest serviciu de către companie, începând cu 2013. Serviciul va fi disponibil clujenilor începând cu 30 mai 2017.

„Magazinul virtual cora.ro se bucură de succes. Am lansat acest serviciu la București și îl extindem, așa cum am promis, în toată rețeaua. Astăzi este rândul clujenilor să experimenteze comerțul online. Ne așteptăm în continuare clienții în magazin, însă ne-am dorit să venim în întâmpinarea lor în acele momente în care au nevoie de mai mult timp. Astfel, noi putem să pregătim comanda și să o livrăm acolo unde au nevoie. Clienții noștri ne pot transmite o comandă de acasă, de la birou sau din drumurile lor prin oraș. Clujul este foarte important pentru noi, cu oameni întreprinzători. Orașul se dezvoltă rapid, era firesc să lansăm cora.ro și aici. Mă bucur, în plus, că pornim acest nou serviciu la 10 ani de cand am deschis hipermarketul nostru cora la Cluj-Napoca", a spus Thierry Destailleur, director general cora România.


Potrivit companiei, pe site sunt listate zeci de mii de articole pe care clujenii le pot pune în coșul virtual printr-un simplu click, comanda urmând a fi llivrată a domiciliu în schimbul sumei de 15 lei. Livrarea se face în Cluj și în localitățile Borhanci, Făget, Sânnicoară, Apahida, Luna de Sus, Florești, Tăuți, Gilău, Baciu, Dezmir, Chinteni, Feleacu.

Site-ul cora.ro organizat în funcție de universurile de consum ale clienților noștri: alimente, băuturi, casă și familie, bebe și copii, pet shop.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003. Grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe. În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive a fost extinsă la nivelul celor patru magazine din Capitală.

De asemenea,cora România a lansat și livrarea la domiciliu, iar astăzi magazinul cora.ro este o replică virtuală a celui clasic, oferind consumatorilor posibilitatea să comande produsele preferate nu doar de pe computer, ci și de pe telefonul mobil sau tabletă. 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO