1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Magazinul Lidl de pe strada Liviu Rebreanu, închis pentru modernizare

Lidl va investi în reamenajarea magazinului situat pe str. Liviu Rebreanu nr. 19, în Bucureşti, unitatea urmând să fie închisă inclusiv pe data de 25 ianuarie, anunţă compania.

25 ian, 2017 | Agerpres

Magazinul se va redeschide pe 26 ianuarie, noul design fiind axat pe culoarea antracit. Signalistica va fi realizată în culorile alb şi negru, pentru o lizibilitate sporită.

'Pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătăţiri în ceea ce priveşte economisirea de energie, dar şi funcţionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienţii să găsească mai uşor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale', se arată în comunicat.

De la redeschiderea de joi, 26 ianuarie, şi până duminică, 29 ianuarie, magazinul de pe str. Liviu Rebreanu îi va aştepta pe clienţi cu oferte speciale şi cu reduceri.

Pe durata lucrărilor de modernizare a unităţii, clienţii îşi vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, de pe str. Morarilor nr. 4 şi de pe Bd. Theodor Pallady nr. 30.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO