Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech anunţă investiţii de 1 milion de euro în acest an

Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech (a2t.ro) anunţă investiţii de 1 milion de euro în acest an, pentru a susţine dezvoltarea business-ului, şi mizează pe o creştere de 20% a vânzărilor, după ce în 2019 vânzările companiei au crescut anul trecut cu 35%, până la 58 de milioane de lei (12 milioane de euro).
Lidia Neagu - joi, 28 ian. 2021, 13:35
Magazinul online de sisteme de securitate Atu Tech anunţă investiţii de 1 milion de euro în acest an

„Atu Tech (a2t.ro), cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, alocă 1 milion de euro, anul acesta, pentru a susţine dezvoltarea business-ului. Compania continuă, astfel, planul de investiţii început anul trecut, când a alocat  peste 2 milioane de euro, ca parte a unei strategii investiţionale de 2 ani, menită să ducă business-ul la un alt nivel”, anunţă compania.

Astfel, în 2021, compania va continua investiţiile în noul sediu logistic şi în dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru. O parte din bugetul de investiţii va fi direcţionat şi către platforma din spatele site-ului şi în îmbunătăţirea constantă a serviciilor pre şi post vânzare, pentru a oferi clienţilor o experienţă completă. Compania va investi şi în stocuri mai mari de produse de securitate, pentru a sprijini cererea de astfel de soluţii, aflată pe un trend ascendent.

O categorie care va atrage un buget de investiţii dedicat o constituie echipamentele Safer, brand propriu Atu Tech, sub care sunt comercializate echipamente de securitate şi accesorii, de control acces, camere termale şi produse de monitorizare a temperaturii, la o calitate premium şi cu un preţ accesibil. Safer generează, în prezent, 20% din vânzările totale, compania având în plan pentru anul acesta diversificarea portofoliului, cu obiectivul de a creşte vânzările de produse proprii.

Deciziile privind valoarea şi direcţionarea investiţiilor au la bază o estimare de creştere a vânzărilor cu 20% în 2021.

„În 2021, atuul pe care mizăm ţine de raportul calitate-preţ pentru produsele şi serviciile pe care le oferim. Am investit bugete semnificative pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri, care începe la noi în site şi se încheie cu instalarea propriu-zisă a echipamentelor”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

În estimarea de creştere de anul acesta, Atu Tech mizează, în primul rând, pe nevoia primară de siguranţă a populaţiei, transpusă într-o cerere în creştere.

„În 2021, cele mai căutate produse vor rămâne sistemele de supraveghere video. Dezvoltările tehnologice pe acest segment avansează rapid, astfel încât căutăm să avem în portofoliul nostru produse de ultimă generaţie, la rezoluţii mari şi cu caracteristici tehnice extrem de utile. Apoi, alte două categorii de produse căutate sunt sistemele de alarmă şi automatizările de porţi. Actualmente, trendul de sisteme de alarmă wireless şi uşor de utilizat este unul ascendent, deoarece au devenit mult mai accesibile atât ca preţ, cât şi ca uşurinţă în instalare şi utilizare. Cu noua generaţie de sisteme rezidenţiale de alarmă wireless, nu e nevoie decât de câteva cunoştinţe de bază de operare a unei aplicaţii mobile pentru a instala cu succes un sistem de alarmă”, mai spune Sorin Felea. 

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, potrivit cifrei de afaceri. Compania, înfiinţată în 2011, are sediul în Sibiu şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane de euro. Magazinul online comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porţi, interfoane şi videointerfoane, sisteme antiincendiu şi de sonorizare, instalaţii electrice, reţele şi telefonie etc. Atu Tech dispune de o reţea de peste 600 de instalatori parteneri.

Te-ar mai putea interesa și
Rusia a făcut publică lista cu țările neprietenoase, care conține doar două state
Rusia a făcut publică lista cu țările neprietenoase, care conține doar două state
Guvernul rus a aprobat vineri aşa-numita lista "cu ţări neprietenoase", în care au fost incluse doar SUA şi Cehia, conform unui ordin executiv publicat de portalul oficial rusesc de informaţii......
Premierul Cîțu despre marea relaxare: Fără restricții noaptea, restaurante deschise până la ora 24, meciuri și concerte cu spectatori
Premierul Cîțu despre marea relaxare: Fără restricții noaptea, restaurante deschise până la ora 24, meciuri și concerte ...
Începând de mâine, circulația pe timpul nopții va fi liberă, restaurantele vor fi deschise până la ora 24, iar magazinele ...
Biofarm a raportat un profit în creștere cu 21% pentru primele trei luni ale anului
Biofarm a raportat un profit în creștere cu 21% pentru primele trei luni ale anului
Biofarm a înregistrat în primul trimestru al acestui an un profit net de 22,47 de milioane de lei, cu 21% mai mare faţă ...
Profitul SIF Oltenia s-a prăbușit în primele trei luni ale anului
Profitul SIF Oltenia s-a prăbușit în primele trei luni ale anului
Societatea de Investiţii Financiare Oltenia a încheiat primul trimestru cu un profit net de 1,057 de milioane de lei, de ...