1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Magiunul de Topoloveni: A fost deschis primul magazin de producător în Piaţa Amzei

Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni a deschis primul său magazin, în incita Pietei Amzei. Magazinul comercilizează magiunul de prune Topoloveni, dulceturile si zacusca Topoloveana, toate la pret de producător

02 dec, 2013 | Agerpres

Cu puțin timp înainte de Marea Sărbătoare a Unirii am primit o nouă recunoaștere a muncii noastre și a calității produselor pe care le oferim pe piață—Distincția Unică Excelență în Afaceri oferită de către Camera de Comerț și Industrie a României. A fost un gest de mare valoare pentru noi și ne-am simțit datori să oferim la rândul nostru un cadou tuturor consumatorilor noștri și am deschis un magazin într-o piață. Ne-am îndreptat atenția către piață deoarece așa am început promovarea magiunului. Târgul și lingura de lemn au fost simbolurile cu care am început să reamintim românilor că suntem proprietarii unui aliment minune al acestei lumi prea "chimizată" pentru gustul românesc. În Piața Amzei veți găsi produsele noastre—Topoloveni și Topoloveana—la standul inconfundabil prin premiile internaționale si sigla de Furnizor al Casei Regale a României. În luna decembrie veți cumpăra borcanele cu tricolor la prețuri de sărbătoare pentru buzunarele consumatorilor nostri', a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni.

Ca o recunoastere a calitătii produsului, Comisia Europeană a aprobat anul acesta două programe de promovare a magiunul de prune Topoloveni peste hotare. Primul dintre acestea, cu o valoare de 981.000 euro are în plan promovarea produsului în Elveția, Norvegia și Federația Rusă, iar primele acțiuni au avut loc la sfârsitul lunii noiembrie, când Magiunul de prune Topoloveni a participat Târgul Igeho din Basel, Elveția.

Cel de-al doilea proiect pe fonduri europene a fost listat oficial tot în noiembrie, Sonimpex Topoloveni fiind singurul producător român care va primi bani pentru promovarea principalului său produs—magiunul de prune—în America de Nord si Orientul Mijlociu, acest proiect având o valoare totală de 544.000 euro.
Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care oferă pietei conserve din fructe si legume 100% naturale, fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat si fără conservanti.

Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO