Mai multe restricții de circulație vor fi în vigoare în week-end-ul 30 – 31 martie 2024 în București

Pe lângă restricțiile din pasajul Băneasa, generate de lucrările la magistrala M6 a metroului, evenimentul „DivAirCity@Piaţeta Italiană” și un marş pe motociclete vor duce la îngreunarea traficului în București.
Ion Dobreanu - vin, 29 mart. 2024, 17:21
Mai multe restricții de circulație vor fi în vigoare în week-end-ul 30 - 31 martie 2024 în București

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că, în cursul zilei de sâmbătă, între orele 9,00 – 22,00, se va desfăşura evenimentul „DivAirCity@Piaţeta Italiană” în Piaţeta M.R. Stefanik (Italiană) din Bucureşti.

În acest context, pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 6.00 şi 23.00, se va restricţiona traficul rutier în Piaţeta M.R. Stefanik (Italiană) şi pe segmentele de drum care acced către aceasta, respectiv Str. Italiană, segmentul cuprins între Str. Speranţei şi Str. Oţetari şi Str. Vasile Lascăr, segmentul cuprins între Str. Dianei şi Str. I. L. Caragiale.

Totodată, sâmbătă, 30 martie, între orele 11.00 și 11.30 este programată adunarea participanţilor la un marș al motocicliștilor în parcarea din faţa Gării Băneasa – Fântâna Mioriţa.

În intervalul 11.30 – 12.30, coloana de motociclete se va deplasa pe banda I de circulaţie pe traseul: Şos. Bucureşti-Ploieşti – Piaţa Presei Libere (pe deasupra pasajului) – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – dreapta Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenţei – Str. Petre Popovăţ – Calea Crângaşi – Str. Mehadia – punct final incinta Platforma Industrială Granmetal.

În acest context, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Citește și:
– Metroul de Otopeni: Metrorex anunță restricții de circulație în Pasajul Băneasa pentru lucrări la M6

Te-ar mai putea interesa și
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat pe ambasadorul rus după ce Moscova a naționalizat filiala locală a companiei Ariston
Italia l-a convocat sâmbătă pe ambasadorul rus după ce Moscova a anunţat că a trecut filiala Ariston Thermo Group sub controlul gigantului energetic rus de stat Gazprom, a anunţat şeful......
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda recompense pentru medaliile de aur cucerite la Paris
Șeful CIO Thomas Bach se opune în numele solidarității deciziei Federației Internaționale de Atlestism de a acorda ...
Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, s-a distanţat de decizia inedită a Federației Internaționale ...
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi ...
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...