1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Mai multe zboruri Tarom vor întârzia după ce o cursă a companiei a fost anulată joi seară

Mai multe zboruri Tarom vor întârzia vineri după ce o cursă a companiei, la bordul căreia se aflau şi ministrul Apărării şi secretatul de stat care supervizează domeniului aviaţiei, a fost anulată joi seară, pentru verificări suplimentare la sistemul de aviaţie, informează Tarom.

10 noi, 2017 | Mediafax

Ca urmare a reprogramării cursei Bruxelles –Bucureşti, următoarele zboruri vor avea întârzieri: ROT 301/2 Bucureşti-Frankfurt-Bucureşti (se estimează o întârziere de 45 de minute), ROT 225/6 Bucureşti-Praga-Bucureşti (se estimează o întârziere de o oră şi 45 de minute) şi ROT383/4 Bucureşti-Paris-Bucureşti (se estimează o întârziere de o oră), se arată într-un comunicat emis vineri de Tarom.

În această perioadă, pasagerilor li se asigură asistenţa la sol conform Regulamentului EC 261/2004, precizează compania aeriană.

Aeronava programată să opereze joi cursa ROT 374 Bruxelles-Bucureşti a necesitat verificări suplimentare la sistemul de navigaţie. După evaluarea tehnică a aeronavei, Tarom a decis reprogramarea cursei pentru vineri, ora estimată de decolare fiind 10:45 (ora locală). Pasagerilor li s-a acordat asistenţă la sol conform regulamentului, a transmis compania.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO