1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

A început târgul de joburi "Angajatori de top"

Aproximativ 3.200 de locuri de muncă, 30 de programe de intership şi 25 de conferinţe şi workshop-uri vor fi disponibile pe 12-13 aprilie în cadrul celei de-a 14-a ediţii a târgului de joburi "Angajatori de top".

11 apr, 2013 | ECONOMICA.net

Aproximativ 15.000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, 3.200 de oportunităţi de carieră, 30 programe de internship & trainee, 25 conferinţe şi workshop-uri sunt anunţate pentru cea de-a 14-a ediţie a celui mare mare târg de carieră, Angajatori de TOP, care îşi deschide porţile vineri, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit Catalyst Solutions.

KPMG, Deloitte, British American Tabacco, BRD, ING, IBM, Nestle, Renault, Oracle şi Romtelecom sunt câteva dintre companiile care vin vineri şi sâmbătă la târgul de joburi "Angajatori de top".

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în domeniile: IT Software, vânzări şi customer support, urmate de contabilitate, internship & trainee, marketing & PR, achiziţii, telecomunicaţii, inginerie şi administrativ.

Candidaţii pot participa la târg de vineri 12 aprilie, în intervalul 10:00 – 18:00 până sâmbăta 13 aprilie, ora 17:00, la Sala Palatului, Bucureşti.

„Cei care vor trece pe la standul CV Clinic vor avea oportunitatea să primească feed-back despre CV-ul lor: conţinut, aspect, relevanţă în raport cu angajatorii pe care îi vizează. Cel mai important e ca îşi vor putea privi propriul CV prin ochii angajatorilor şi înţelege astfel care sunt micile greşeli care i-au ţinut departe de interviurile pe care şi le-au dorit, cum le pot remedia şi care e atitudinea potrivită pentru a-i duce la următorul pas în cariera lor. O conversaţie cu un specialist de la CV Clinic poate fi, în primul rând, un prilej de regăsire a încrederii în valoarea personala şi în şansele de a găsi locul de muncă cel mai potrivit” a declarat Andreea Voroneanu - specialist resurse umane & lifestyle coach, consultant CV clinic la Angajatori de top.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO