1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Mallul Liberty Center va fi vândut online

Centrul comercial Liberty Center din sectorul 5 al Capitalei este executat silit, fiind scos la vânzare printr-o licitaţie publică pentru datorii neachitate către trei bănci.

25 iul, 2012 | ECONOMICA.net

Licitatia este programata pe 7 august 2012, iar marketingul acesteia va fi asigurat, in regim ne-exclusiv, de catre www.fairsolve.com. Pretul de pornire al licitatiei este de 60 de milioane de euro.

Astfel, pentru prima oara in Romania, o licitatie de o asemenea amploare, organizata de un executor judecatoresc, nu e doar promovata in mediul digital ci, mai mult, va avea loc online, pe platforma Fairsolve.com.

Liberty Center a fost inaugurat in noiembrie 2008 cu un grad de ocupare de 100%, insa a pierdut de-a lungul timpului chiriasi precum Starbucks, Diverta, Marks&Spencer, Forever 18 si altii. Mall-ul este executat pentru acoperirea unei creante totale compusa din 61 milioane euro debit principal, plus dobanzi si penalitati. În total, datoriile Liberty Center la sfârşitul anului 2011 depăşeau 90 de milioane de euro.

Bogdan Dumitrache, executorul judecătoresc, a declarat pentru ECONOMICA.NET la sfârşitul săptămânii trecute că nici un posibil cumpărător nu s-a înscris pentru a participa la licitaţia din 7 august şi că nu s-a stabilit încă o nouă dată de licitaţie în cazul în care mallul nu va fi cumpărat luna viitoare.


Lansat in 2011, Fairsolve.com faciliteaza comercializarea online de bunuri supuse vanzarii fortate, punand in legatura practicienii in insolventa, executorii judecatoresti si institutiile financiare cu potentialii cumparatori, din tara si din strainatate.

Platforma este deschisa si vanzarilor sau licitatiilor de produse si servicii aflate in proprietate privata si neconditionate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la pretul corect”, Fairsolve asigura marketingul activ al licitatiilor, inscrierea si selectarea  participantilor la licitatie, licitatia propriu zisa si comunicarea intre partile dosarului de executare silita sau de insolventa.

Platforma Fairsolve.com este detinuta de expertii in insolventa Gheorghe Piperea, Mircea Deaconu si Florian Mateita (asociati in societatea de practicieni in insolventa RomInsolv) si dezvoltata in Romania in parteneriat cu doi cunoscuti specialisti  in comunicarea online: Lucian Despoiu [Kondiment Gmbh] si Dragos Stanca [Publyo, Q2M].

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO