1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Manager privat la stat: Cinci oferte pentru asistenţă la alegerea şefilor companiilor de stat

Ministerul Economiei a primit cinci oferte pentru asistenţă la alegerea membrilor consiliilor de administraţie şi ai consiliilor de supraveghere ale companiilor de stat.

26 noi, 2012 | Mediafax

Au depus oferte asocierea formată din PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David şi Baias şi George Butunoiu Group, Boyden Global Executive Search, asocierea dintre Fast Forward Solutions şi The Searchers Advisory Group, Grafton Recruitment şi asocierea Quest Advisors şi Transearch International, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Aceasta este a doua tentativă a statului de a selecta firme care să caute directori pentru companiile de stat, după ce un astfel de acord a fost încheiat în octombrie 2011 cu firma de recrutare Pedersen & Partners.

Acordul cu Pedersen & Partners a încetat însă în luna mai, "în condiţii amiabile", din cauză că Ministerul Economiei intenţiona să deruleze procedura printr-o altă modalitate decât cea prevăzută la semnarea contractului.

"În perioada următoare vor fi analizate documentele de participare depuse de ofertanţi şi vor fi parcurse etapele prevăzute de procedura de achiziţie", se mai spune în comunicat.

Autorităţile de la Bucureşti s-au angajat faţă de Fondul Monetar Internaţional să numească până la finele anului management privat la mai multe companii de stat.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO