1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Mâncarea comandată online poate fi achitată cu tichete de masă

Clienţii Foodpanda.ro, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, îşi pot plăti comenzile cu tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo, noua opţiune fiind disponibilă, iniţial, pentru restaurante din Bucureşti şi Cluj, începând de luna aceasta.

30 sep, 2015 | ECONOMICA.net

Potrivit datelor oferite de companie, plata cu tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo va fi disponibilă, iniţial, în circa 60 de restaurante din Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe care clienţii le pot identifica pe platformă folosind opţiunea de căutare 'Acceptă tichete de masă Sodexo', urmând ca, ulterior, să fie implementată şi pentru alte restaurante disponibile pe platformă.

Reprezentanţii platformei de food ordering estimează că, după implementarea noii opţiuni de plată, numărul comenzilor Foodpanda.ro va creşte cu 5-10% în următoarele trei luni.

'Noua opţiune de plată va aduce beneficii pentru toţi consumatorii Foodpanda care utilizează tichete de masă Gusto Pass de la Sodexo. Mai mult, pentru cei dintre ei care folosesc serviciul de comenzi corporate, pregătim inclusiv cupoane de reducere, oferindu-le acces la meniuri de calitate, cu preţuri extrem de avantajoase', a declarat Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 450 de restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Craiova, Sibiu şi Buzău.

Al 18-lea angajator mondial, Compania Sodexo a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa. Din 1998, Grupul Sodexo este prezent în România, având în prezent 734 de angajaţi

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO