1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea Romaero, prelungit cu trei ani. Alexandru Buşcu, numit preşedintele Consiliului de Administraţie

Consiliul de Administraţie al Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a prelungit cu trei ani mandatul de director general al lui Remus Vulpescu. De asemenea, Alexandru Buşcu a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie, scrie News.ro.

20 dec, 2017 | News.ro

”Cu patru voturi din şapte (Remus Vulpescu nu a votat), Consiliul de Administraţie aprobă încheierea unui act adiţional la contractul de mandat nr. 14/07.12.2016 pentru prelungirea cu trei ani a mandatului de director general al lui Remus Vulpescu, (...) care va înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condiţiile OUG 109/2011 şi Legii nr. 111/2016”, arată un anunţ al companiei.

Vulpescu este totodată şi consilier onorific al premierului Mihai Tudose, scrie News.ro.

De asemenea, Alexandru Buşcu a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie, în locul lui Mircea Toma Modran.

Pentru primele nouă luni ale anului, Romaero a raportat pierderi de 16,95 milioane lei, mai mici cu 37% faţă de perioada similară a anului trecut, când s-au ridicat la 26,93 milioane lei.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are circa 760 de salariaţi şi are o valoare de piaţă de 143,6 milioane lei (36,7 milioane euro). Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Prin bugetul de venituri şi cheltuieli, Romaero a estimat că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei şi venituri totale de 62,7 milioane lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO