1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Manuela Guia a fost promovată partener în cadrul firmei D&B David şi Baias

Manuela Guia a fost promovată partener în cadrul firmei de avocatură D&B David şi Baias, firma corespondentă de avocatură a PwC România. Manuela Guia are zece ani experienţă în cadrul firmei D&B David şi Baias.

Manuela Guia va coordona echipa specializată în dreptul concurenţei, achiziţii publice, proprietate intelectuală, drept contractual, proiecte de restructurare fiscală multi-jurisdicţională şi tranzacţii.

În acest moment, fima de avocatură de business D&B David şi Baias are patru parteneri: Sorin David, Dan Dascălu, Anda Rojanschi şi Manuela Guia.

Manuela Guia a coordonat echipa care a obţinut acordarea de către Ministerul Finanţelor a unui ajutor de stat individual substanţial pentru o investiţie de peste 100 milioane de euro şi a asistat societăţi din diverse sectoare în pregătirea dosarelor de solicitare de finanţări din fonduri naţionale sau europene, contribuind şi la întocmirea unor studii privind conformitatea anumitor măsuri guvernamentale cu regulile europene de ajutor de stat (inclusiv prin efectuarea testelor investitorului privat prudent supuse atenţiei Comisiei Europene în cadrul procedurilor de notificare sau investigaţie).

D&B David si Baias este societatea de avocaţi corespondentă a PwC România, integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC care cuprinde peste 2.000 de avocaţi la nivel mondial.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO