1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Marc Walder este noul CEO al grupului Ringier

Marc Walder este noul Chief Executive Officer (CEO) al grupului Ringier şi îi succede astfel lui Christian Unger, care a decis să se retragă din funcţie, informează un comunicat.

05 apr, 2012 | Mediafax

Marc Walder, în vârstă de 46 de ani, este, în prezent, CEO Ringier Elveţia şi Germania şi va deţine în continuare şi această funcţie.

Walder ii succede lui Christian Unger, în vârstă de 44 de ani, la conducerea grupului. Unger, care a ocupat poziţia de CEO al Ringier AG de la 1 ianuarie 2009, a decis să accepte noi provocări.

"După o perioadă de trei ani de reconstrucţie, Ringier este, în prezent, o companie media diversificată, iar prin intermediul joint venture-ului Ringier Axel Springer Media AG, compania şi-a asigurat o poziţie excelentă în Europa Centrală şi de Est. Acesta este momentul potrivit pentru mine să accept noi responsabilităţi", a spus Christian Unger.

Marc Walder a absolvit cursurile Şcolii de Jurnalism Ringier. Anterior funcţiei de CEO al Ringier Elveţia şi Germania şi celei de membru în boardul executiv al grupului (2008), Marc Walder a fost şeful departamentului Sport al grupului de publicaţii Blick, iar apoi redactor-şef al Schweizer Illustrierte şi SonntagsBlick.

Ringier este o companie media elveţiană activă la nivel internaţional. Grupul Ringier are investiţii importante în print, staţii de radio şi producţii de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web şi de telefonie mobilă, precum şi tipografii. Grupul Ringier a fost fondat în anul 1833.

Ringier România şi-a început activitatea în 1992 şi este, în prezent, cu cei aproximativ 400 de angajaţi ai săi, cea mai mare companie internaţională de publishing din ţară. Ringier România deţine peste 30 de produse tipărite şi online, printre care tabloidul Libertatea şi revista ELLE, cea mai vândută revistă de modă din lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO