1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Companii

Marcel Bărbuţ se întoarce la conducerea AdePlast

La aproape un an de când a renunţat la conducerea AdePlast, Marcel Bărbuţ reia această poziţie de la 1 martie. 

29 feb, 2016 | | ECONOMICA.net

Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast, a renunţat anul trecut la conducerea companiei, iar funcţia a fost preluată de Bogdan Pîrvu, care a ocupat anterior funcția de manager al diviziei de vopsele și tencuieli decorative.

Acum, Bărbuţ se întoarce la cârma companiei care a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 306 milioane de lei, circa 70 de milioane de euro. 

„După un an în care m-am ocupat cu găsirea de soluţii de new business pentru AdePlast, cred că suntem suficienţi de stabili organic pentru a genera iarăşi creşteri de două cifre. Mai mult, în acest timp am reuşit să-mi sprijin cei trei băieţi să înţeleagă şi să-şi asume, la rândul lor, roluri din ce în ce mai complexe în companie. 2015 mi-a oferit ocazia să lucrez mai multe cu ei şi să-i ajut să se formeze ca oameni de afaceri, independenţi decizional, cu știința de a aduce plus valoare brandului AdePlast", spune Marcel Bărbuţ, CEO AdePlast.

Bărbuţ îşi instrueşte cei trei băieţi în domenii diferite pentru a le preda ştafeta. Alex Bărbuţ, 26 de ani, se ocupă de vânzările pe piaţa autohtonă, dar şi de cele pe piaţa externă. Anul trecut, echipa condusă de Alex a realizat exporturi de peste patru milioane de euro. 

Thomas Bărbuţ, 23 de ani, este manager de proiecte integrate şi anul trecut a implementat un nou sistem informatic de management şi gestiune.

Marcel Bărbuţ, 20 ani, este încă la facultate, dar Bărbuţ doreşte ca acesta să ajungă directorul financiar al companiei. 

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman. Pentru acest an, Bărbuţ estimează o creştere de două cifre a afacerilor AdePlast. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO