1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Marea Britanie: O nouă grevă a lucrătorilor feroviari şi perturbări ale traficului aerian

O nouă grevă a angajaţilor companiei feroviare Southern Railways va afecta 300.000 de persoane care folosesc trenurile pentru a ajunge din sudul Angliei către Londra, iar ceaţa deasă a cauzat anularea a zeci de zboruri dinspre şi către capitala britanică, transmite sâmbătă AFP. 

31 dec, 2016 | Agerpres

La apelul sindicatului Aslef, a fost declanşată o grevă a conductorilor de tren de la Southern Railways, ceea ce a determinat anularea tuturor curselor feroviare ale acestei companii, informează Agerpres.

Conflictul de muncă a fost provocat de un proiect de reformă iniţiat de conducerea companiei Southern Railways, care prevede că securitatea trenurilor va fi asigurată doar de conductorii de trenuri, în timp ce până acum acest lucru era făcut şi de un al doilea angajat, însărcinat cu închiderea uşilor vagoanelor.

Pe de altă parte, la aeroportul Heathrow, din vestul Londrei, ''au fost anulate iniţial 40 de zboruri din cauza ceţii'', ulterior fiind anulate alte 140 de zboruri, potrivit unui purtător de cuvânt al aeroportului.

De asemenea, şi pe aeroportul Gatwick (sudul Londrei) ceaţa a dus la anularea mai multor zboruri şi la întârzieri la decolarea şi aterizarea avioanelor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO