1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Marfa din magazinele MIC.RO, scoasă la vanzare. Cât valorează

RVA Insolvency Specialists SPRL, administratorul judiciar al Mic.ro Retail SRL, aflată în insolvenţă, a scos la vânzare stocurile de marfă ale magazinelor MIC.RO.

12 mai, 2012 | | ECONOMICA.net

Documente atasate:

După mai multe luni în care praful s-a depus pe rafturile goale şi pe puţinele produse existente în magazinele MIC.RO ale lui Dinu Patriciu, administratorul judiciar a scos la vânzare marfa nevânduta. Stocurile pot fi vizionate zilnic la Parcul Logistic Pantelimon, situat pe Şoseaua de Centura, nr. 12, în comuna Pantelimon, se arată în anunţul RVA.

De asemenea, situaţia stocurilor va fi actualizată permanent, pe măsura inventarierii şi aducerii în depozit. Vânzările de stocuri au început pe 9 mai. Ofertele se primesc la administratorul judiciar, pe mail, la telefon sau la registratură.

"În listă sunt prezentate stocurile din punctele de lucru Mic.ro Retail SRL, aflate în depozit, inventariate și sortate, neperisate, care pot fi valorificate.
Evaluarea stocurilor este la preț de vânzare cu amanuntul (ultimul pret pe raft al debitoarei) și la preț de achiziție, conform evidenței debitoarei (prețul de achiziție al acestora). Întrucât stocurile trebuie valorificate de urgentă, existând riscul devalorizării /deprecierii acestora, s-a stabilit ca metodă de valorificare selecția de oferte și vânzarea la cel mai bun preț oferit", a declarat pentru ECONOMICA.NET Carmen Sanda, practician în insolvență în cadrul RVA.

Vânzările se realizează astfel: se centralizează şi se face selecţia ofertelor primite în ziua respectivă, iar pe baza ofertelor primite în ziua anterioară, se face vânzarea la cel mai bun preţ oferit. "Stocurile nu sunt finale. Pe măsura inventarierii punctelor de lucru din teritoriu, acestea se aduc în depozit, iar stocurile sunt actualizate și prezentate pe site-ul administratorului judiciar", ne-a mai declarat Carmen Sanda.

Valoarea totală a stocurilor scoase la vânzare este de 196.000 de euro, preţ la care se vindeau produsele în magazinele MIC.RO. Valorea de achiziţie este mai mică, de 149.000 de euro.

Printre produsele scoase la vânzare se regăsesc 358 de bucăţi gumă Orbit, 131 de sticle de vin Busuioacă de Bohotin Huşi, 1.346 de sticle de bere Becks, 789 de plicuri condiment pentru grătar Cosmin, 239 de sticle de ţuică de Maramureş, 2.698 de plicuri Jacobs Ice Coffe Mint, 589 de pixuri, dar şi 618 pungi de pufuleţi Gusto. Vezi mai jos lista completă.


Cele două reţele de retail ale lui Dinu Patriciu – Minimax şi Mic.ro au datorii cumulate de 265 de milioane de euro către peste 1.000 de firme. Aproape 6.800 de angajaţi aşteaptă să-şi recupereze salariile restante.

CITEŞTE ŞI

(F)alimentara lui Patriciu: datorii de 265 milioane de euro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO