1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Mariana Gheorghe va fi încă patru ani la conducerea OMV Petrom

Consiliul de supraveghere al OMV Petrom (SNP) a prelungit cu patru ani mandatul Marianei Gheorghe de preşedinte al Directoratului companiei şi de director general executiv.

25 mar, 2015 | | ECONOMICA.net

Consiliul de supraveghere al OMV Petrom (SNP) a numit pentru următorii patru ani membrii Directoratului companiei. Mariana Gheorghe şi-a păstrat mandatul de preşedinte al Directoratului companiei şi de director general executiv.

Dintre cei cinci membri ai Directoratului, unul singur este nou, Lăcrămioara Diaconu – Pinţea, care înlocuieşte pe Cristian Secoşan.

Lăcrămioara Diaconu – Pinţea va fi responsabilă cu activitatea de Downstream gas. Are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Finanţa a ASE Bucureşti şi un MBA la Univesitatea din Viena.

Ceilalţi membri ai Directoratului sunt: directorul financiar Andreas Matje, Gabriel Selinschi, care răspunde de activitatea de Upstream şi Neil Anthony Morgan, care răspunde de activitatea de Downstrem oil

Numirile vor intra în vigoare începpând cu 17 aprilie 2015.

Lăcrămioara Diaconu – Pinţea este încă responsabilă cu activitatea de Business support explorare şi producţie din cadrul OMV E&P Gmbh Viena şi a fost vicepreşedinte pentru relaţia cu investitorii în cadrul Grupului OMV.

Şi-a început cariera în Petrom în 1998, în Direcţia de strategie, planificare şi dezvoltare. Ulterior a devenit director de dezvoltare corporatistă, cu atribuţii în fuziuni şi achiziţii, relaţii cu investitorii şi director al unităţii de Afaceri Electricitate, de la crearea acesteia în octombrie 2007.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO