1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Mariana Ioniţă, noua şefă a Companiei de Autostrăzi - Update

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) are un nou director general - interimar, după ce Consiliul de Administrație a decis numirea Marianei Ioniță și revocarea lui Sorin Scarlat care ocupa această funcție din iulie 2019, anunţă Radio România Actualităţi (RRA). CNAIR a confirmat ulterior informaţia.

25 feb, 2020 | ECONOMICA.net

Mariana Ioniță, cu experiență în domeniul infrastructurii de Transport, deținea funcția de Director al Departamentului de Strategie în Ministerul Transporturilor.

Mandatul Marianei Ioniță la conducerea CNAIR va fi pentru o durată de patru luni dar cu posibilitatea de prelungire, precizează surse apropiate situației pentru RRA.

Update 17:00

Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. a desemnat-o astăzi, 25 februarie 2020, în funcția de Director General provizoriu al companiei, pe o perioadă de 4 luni începând cu data de 26 februarie 2020, pe Mariana Ioniță, care deținea funcția de Director Direcția Reglemetări Tehnice și Autorizații de Construire în cadrul Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicatiilor, a anunţat CNAIR.

Mariana Ioniță este de profesie inginer constructor, absolventă a Universității Tehnice de Construcții București și are o vastă experiență în dezvoltare politicilor publice și al managementului programelor naționale din domeniul infrastructurii și al transporturilor.

Mariana Ioniță l-a înlocuit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Sorin Scarlat.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO