1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Mariana Miclăuș, numită director general provizoriu al Metrorex

Consiliul de Administrație al Metrorex a numit-o Mariana Miclăuș în funcţia de director general provizoriu, începând cu data de 12 noiembrie, aceasta înlocuindu-l pe Marin Aldea, căruia i-a expirat contractul de mandat. 

11 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Anterior numirii sale în funcţia de directori general, Mariana Miclăuș a condus, în cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finanțărilor Externe, având o experiență de peste 30 de ani în cadrul companiei.

"Astăzi, 11 noiembrie 2019, Consiliul de Administrație al Metrorex a luat act de expirarea contractului de mandat de director general provizoriu al domnului Marin Aldea. În conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată prin Legea nr. 111/2016, în aceeași ședință, Consiliul de Administrație a mandatat-o pe doamna Mariana Miclăuș să îndeplinească atribuțiile de director general provizoriu, începând cu data de 12.11.2019.
Doamna Mariana Miclăuș, anterior numirii în funcția de director general, a condus, în cadrul Metrorex, Serviciul Managementul Finanțărilor Externe, având o experiență de peste 30 de ani în cadrul societății. Menționăm că de la înființarea Metrorex, este pentru prima dată când poziția de director general este ocupată de către o doamnă", se arată într-un comunicat al Metrorex.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO