Marks & Spencer a deschis un magazin de 1.000 mp în Iulius Mall Timişoara

Voici La Mode, deținătorul francizei Marks & Spencer pe piața din România, a deschis în Iulius Town un magazin de 1.000 mp, deservit de 17 angajați, ce include toate diviziile vestimentare: îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii și lenjerie.
Economica.net - lun, 30 sept. 2019, 09:12
Marks & Spencer a deschis un magazin de 1.000 mp în Iulius Mall Timişoara

„Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea noului magazin care va aduce brandul nostru mai aproape de comunitatea M&S din Timișoara. Ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea nevoilor de diversitate stilistică a clienților din această zonă a țării și, mai ales, că Timișoara este locul în care se deschide primul nou magazin M&S din România, de la preluarea francizei de către Voici La Mode. Le mulțumim și partenerilor de la Iulius Town pentru susținere”, a declarat Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania. 

Marks & Spencer este prezent pe piața din Romania din anul 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciza prin Voici La Mode Group, care a preluat 3 magazine Marks & Spencer în: Băneasa Shopping City, Plaza România si Bucuresti Mall. Voici La Mode intenționează să-și extindă în continuare rețeaua de magazine și implicit să deschidă noi magazine în locații premium, consolidând prezența brandului britanic pe piața din România.

Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieței de retail din Marea Britanie. Marks & Spencer se angajează să ofere momente speciale pentru clienții săi prin calitatea produselor oferite în peste 1400 de magazine din întreaga lume.

Marks & Spencer este prezent în 50 de tari, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internațional și 25 de magazine online. și e în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960, care deține și conduce 35 magazine în Cipru și Romania, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, Topshop, Topman dar și lanțul de cafenele – restaurante Café la Mode.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Alegeri prezidenţiale în Franţa: Macron ar putea pierde în turul al doilea în faţa conservatoarei Pecresse – Sondaj
Alegeri prezidenţiale în Franţa: Macron ar putea pierde în turul al doilea în faţa conservatoarei Pecresse – ...
Candidata partidului conservator Les Républicains, Valérie Pécresse, urca la 20% din intenţiile de vot în primul tur ...
Dosarul Rompetrol Rafinare – Din declaraţiile inculpaţilor se pot reţine aspecte ce vin în sprijinul probelor administrate (motivare)
Dosarul Rompetrol Rafinare – Din declaraţiile inculpaţilor se pot reţine aspecte ce vin în sprijinul probelor administrate ...
Din declaraţiile inculpaţilor în dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti privind operaţiuni de ecologizare executate ...
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 8.12.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 8.12.2021
Euro a început ziua aproape de cursul anunţat ieri de BNR. Dolarul scade la 4,38 lei.