1EUR = 4.8738 RON

Companii

Maspex România va dona peste 200.000 de produse alimentare principalelor spitale care tratează bolnavii infectați cu Covid-19

Compania Maspex România a anunțat, prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net, că va dona mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiți, însumând peste 200.000 de produse, care vor ajunge la Institutul Victor Babeș și Spitalul Colentina din București, la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul Județean din Timișoara precum și la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

25 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Aceste produse sunt destinate medicilor, asistenților și personalului medical, cărora Matrex le mulțumește și le este recunoscătoare pentru efortul extraordinar pe care îl depun în fiecare moment. Compania își arată aprecierea pentru implicarea și curajul pe care îl au în lupta pentru supraviețuire a fiecărui pacient în parte.

"Nu uităm că se expun și ei unui risc foarte mare de a contracta virusul, nu uităm că au multe ore de somn lipsă, dedicate sănătății noastre. Trebuie să fim solidari pentru a depăși această perioadă cu totul nouă pentru noi toți și să oferim sprijin logistic și moral pentru întreg personalul medical. Sunt sprijinul nostru vital în aceste momente, avem nevoie de ei. Le suntem alături", se specifică în comuncat.
 

Maspex România sprijină totodată comunitățile în care își desfășoară activitatea, acordând ajutor Spitalului Orășenesc din Vălenii de Munte și Spitalului Municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecție, produse și apă.


În contextul actual al pandemiei declanșate de noul coronavirus 2019-nCoV, virus care provoacă infecția numită COVID-19, compania Maspex România consideră deosebit de importante solidaritatea în lupta pentru combaterea epidemiei și implicarea în acțiuni de responsabilitate socială.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO