Materiale promoționale personalizate din gama produselor Everestus

Marketingul este vast și, din fericire, ne permite să apelăm la numeroase resurse pentru a-l face cât mai eficient. Everestus face parte din categoria importatorilor direcți și distribuitorilor de obiecte și materiale promoționale personalizate. Compania este furnizorul persoanelor juridice din România, care dispune de un portofoliu cu peste 50.000 de produse personalizabile.
Ion Dobreanu - mie, 15 dec. 2021, 11:23
Materiale promoționale personalizate din gama produselor Everestus

Promovare eficientă

Promovarea unui brand poate fi facută printr-o mulțime de modalități, de la clasicele pliante și cărți de vizită, până la promovarea online sau materiale promotionale personalizate. Acestea din urmă fac parte din categoria produselor printre cele mai utile pentru promovare, care fac mai repede brandul cunoscut. Alege materiale promoționale personalizate din gama produselor Everestus!

Fiecare persoană juridică poate beneficia de materiale potrivite și obiecte promoționale personalizate, care reprezintă o cale importantă pentru a face un marketing cât mai eficient. Gama largă de materiale promoționale personalizate vine în ajutorul celor care își doresc să ducă marketingul la un alt nivel, respectiv un nivel profesionist!

După cum îi reprezintă și sloganul: EVERESTUS – upgrade your brand to the highest peak, firma contribuie la promovarea tuturor brandurilor într-o manieră elegantă și foarte eficientă. Altfel spus, poți opta pentru pixuri personalizate care se regăsesc pe mesele tuturor clienților sau pentru alte produse la fel de eficiente.

Materialele promoționale care pot fi personalizate se împart în 10 categorii

Poți opta pentru produse care corespund sportului și activităților în aer liber, genți; umbrele & accesorii, recipiente pentru băuturi, instrumente de scris, obiecte office, articole pentru casă și grădină, îngrijire și protecție, jocuri și jucării, accesorii în materie de tehnologie sau textile.

Cu această varietate de produse personalizabile ai avantajul clientului. Cu alte cuvinte, din orice sferă ar face parte clientul tău, partenerul de afaceri sau colaboratorul, îi poți oferi produse corespunzătoare nișei acestuia. Domeniile sunt largi și obiectele promoționale personalizate se încadrează perfect în orice sferă.

Deși promovarea se face direct, simplu și rapid prin mediul online, cel offline rămâne preferat de multe companii. Această cale este o modalitate mai elegantă prin care poți ajunge mai repede în vizorul potențialilor clienți, a viitorilor parteneri de afaceri sau a oricărei persoane ce vrea să apeleze la produsele & serviciile tale.

Tehnologia ne-a adus într-un punct important și ne permite să ne desfășurăm mai multe activități de pe diferite dispozitive. Totuși, ce va face clientul dacă telefonul, tableta sau laptopul nu îi sunt la îndemână și vor să noteze o informație importantă? Cu siguranță va apela la pix! De ce să nu fie pixul tău primul pe care pune mâna? Beneficiază de multitudinea de modele de pixuri personalizate și alte instrumente de scris de pe site-ul everestus.ro!

Promovarea constantă se face atât online, cât și offline, așadar comandă toate materialele promoționale de care ai nevoie! Dacă ești în pană de idei poți solicita consultanță și echipa de specialiști te îndrumă către obiectele potrivite. Everestus poate fi contactată prin intermediul numărului de telefon de pe site sau la adresa de e-mail [email protected]. Dintre zecile de mii de materiale cu siguranță vei face alegerea potrivită.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...