MAXI-BONUS la WINMASTERS.COM, 100% până la 365 RON în weekend. Cum obţii premiul

Winmasters.com oferă cel mai mare bonus la pariuri sportive, 100% până la 365 de RON, pentru pasionaţii de jocuri online. Oferta vine la câteva zile după ce bet365.com a fost interzis în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 
Economica.net - sâm, 17 oct. 2015, 07:14
MAXI-BONUS la WINMASTERS.COM, 100% până la 365 RON în weekend. Cum obţii premiul

În premieră pentru piaţa românească, winmasters îți oferă o experiență extraordinară de pariere. Vei primi 100% până la 365 RON la prima depunere efectuată, acesta fiind cel mai mare bonus oferit vreodată de vreun site de pariuri din România. 

Ai la dispoziție o selecție generoasă de sporturi, inclusiv jocuri de nivel European și mondial, cu peste 9000 de evenimente la care poți paria live în fiecare lună! Profită acum de bonusul de înregistrare și alătură-te acțiunii!

Cum se obţine bonusul?

1. Înregistrează-te la winmasters

2. Loghează-te în contul tău winmastersși depune minimum 40 RON.

3. În secțiunea „Solduri și Transferuri”, introdu codul de bonus BONUS365 și apasă pe “Aplică”. Apoi transferă banii din „Cash” în portofelul „Pariuri Sportive/Cazino”.

Vei primi 100% până la 365 RON la prima depunere efectuată.

Ironia sorţii, face ca acest bonus – 365 RON – să vină chiar după ce Bet365, cel mai mare site de pariuri online de până acum din România, să fie INTERZIS în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (detalii despre subiect AICI)

În data de  24 Iunie 2015, winmasters.com a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul României și să ofere serviciile sale clienților din România, incepand cu  data de 1 iulie 2015.

Este o premiera si in ceea ce priveste veniturile la buget, winmasters fiind primul operator de pariuri online care a plătit vreodată taxe către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Potrivit unui comunicat winmasters, operatorul are drept obiectiv sa fie mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată de legea nr. 124/2015.

winmasters oferă Pariuri SportiveCazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos, fiind un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. 

winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Te-ar mai putea interesa și
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei a câştigat 109 miliarde de dolari în primul trimestru
Fondul suveran de investiţii al Norvegiei, cel mai mare din lume în condiţiile în care deţine active de peste 1.600 miliarde de dolari, a raportat joi un profit de 1.200 de miliarde de coroane......
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările UE trebuie să trimită sisteme antirachetă Ucrainei, spune Borrell
Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ...
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,8% în primele două luni
Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut ca serie brută cu 10,8%, în perioada 1 ianuarie -29 februarie 2024, faţă ...
ACEA: Piaţa auto din UE a scăzut cu 5,2% în martie ca urmare a Sărbătorilor Pascale
ACEA: Piaţa auto din UE a scăzut cu 5,2% în martie ca urmare a Sărbătorilor Pascale
 Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au scăzut cu 5,2% în ritm anual în luna martie, primul declin ...