1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

After Business

MAXI-BONUS la WINMASTERS.COM, 100% până la 365 RON în weekend. Cum obţii premiul

Winmasters.com oferă cel mai mare bonus la pariuri sportive, 100% până la 365 de RON, pentru pasionaţii de jocuri online. Oferta vine la câteva zile după ce bet365.com a fost interzis în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. 

17 oct, 2015 | ECONOMICA.net

În premieră pentru piaţa românească, winmasters îți oferă o experiență extraordinară de pariere. Vei primi 100% până la 365 RON la prima depunere efectuată, acesta fiind cel mai mare bonus oferit vreodată de vreun site de pariuri din România. 

Ai la dispoziție o selecție generoasă de sporturi, inclusiv jocuri de nivel European și mondial, cu peste 9000 de evenimente la care poți paria live în fiecare lună! Profită acum de bonusul de înregistrare și alătură-te acțiunii!

Cum se obţine bonusul?

1. Înregistrează-te la winmasters

2. Loghează-te în contul tău winmastersși depune minimum 40 RON.

3. În secțiunea "Solduri și Transferuri", introdu codul de bonus BONUS365 și apasă pe “Aplică”. Apoi transferă banii din "Cash" în portofelul "Pariuri Sportive/Cazino".

Vei primi 100% până la 365 RON la prima depunere efectuată.

Ironia sorţii, face ca acest bonus - 365 RON - să vină chiar după ce Bet365, cel mai mare site de pariuri online de până acum din România, să fie INTERZIS în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (detalii despre subiect AICI)

În data de  24 Iunie 2015, winmasters.com a primit de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul României și să ofere serviciile sale clienților din România, incepand cu  data de 1 iulie 2015.

Este o premiera si in ceea ce priveste veniturile la buget, winmasters fiind primul operator de pariuri online care a plătit vreodată taxe către autoritățile române, totalul taxelor și garanțiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Potrivit unui comunicat winmasters, operatorul are drept obiectiv sa fie mereu în concordanță cu legislația din România și de a se plia pe regulile din fiecare piață. Astfel, compania a urmat toți pașii necesari pentru a îndeplini toate cerințele legale ce guvernează activitățile de jocuri de noroc din România conform OUG 77/2009, modificată prin OUG 92/2014, și aprobată de legea nr. 124/2015.

winmasters oferă Pariuri SportiveCazino Poker și Jocuri într-un mediu prietenos, fiind un brand international ce a fost creat după nevoile jucătorilor. 

winmasters oferă o platformă prietenoasă în care utilizatorii își pot customiza interfața pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informații pentru ei. Compania a fost construită de o echipă cu mare și îndelungată experiență în industria jocurilor de noroc, lucrând constant pentru a oferi cea mai buna experiență de pariere.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO