1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Companii

McDonald's a deschis al 68-lea restaurant în România, cu o investiţie de 2,5 milioane lei

Lanţul de restaurante McDonald's s-a extins în România la 68 de unităţi, odată cu deschiderea unui nou restaurant în noul complex comercial ParkLake din Bucureşti.

01 sep, 2016 | Agerpres

Acesta este primul restaurant din cadrul unui centru comercial care include şi cafeneaua McCafé, cât şi o nouă platformă de operare.

Investiţia în noul restaurant, cu o suprafaţă de 118 mp, este de 2,5 milioane lei şi au fost create 60 de noi locuri de muncă. McDonald's ParkLake Plaza este primul restaurant din România în care va fi introdus noul sistem de operare (Platform Integration), care aduce schimbări în ceea ce priveşte modul de organizare a bucătariei şi experienţa clienţilor în restaurant.

'Obiectivul nostru este să rămânem cel mai mare lanţ de restaurante din România, dar şi cel mai apreciat. Recordul de clienţi din luna iulie - 6.5 milioane- ne-a dovedit încă o dată că suntem locul preferat de luat masa pentru milioane de persoane şi că ambiţiile noastre de creştere sunt realizabile. De aceea, accelerăm planurile de extindere şi modernizare, iar implementarea noii platforme de operare este un pas important în această direcţie', a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Începând cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 132 de restaurante. În România, McDonald's este lider al pieţei restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 190.000 clienţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO