1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

Companii

McDonald's a deschis un restaurant nou la Bacău, investiţie de 2,5 milioane de lei

Premier Restaurants România a deschis un nou restaurant McDonald's la Bacău, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de lei, au anunţat reprezentanţi ai lanţului de restaurante.

05 sep, 2017 | Agerpres

Restaurantul din Bacău este al 69-lea deschis în România de către companie.

Noul restaurant din cadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău creează 40 de locuri noi de muncă şi are integrat un nou sistem de operare, o inovaţie a sistemului McDonald's, care va eficientiza operaţiunile din bucătărie, cele de comandă şi servire şi va digitaliza interacţiunea clienţilor în restaurant, cu scopul de a crea o experienţă inedită la fiecare vizită.

'De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău şi ne bucurăm că azi inaugurăm cel de-al doilea restaurant din oraş - pentru noi este o dovadă că suntem un partener de încredere pentru toţi cei care ne trec pragul zi de zi. Azi am ajuns la o reţea de 69 de restaurante, această fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare şi investiţii care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambiţioase, în care avem încredere şi, de aceea, sperăm că cei 200.000 de clienţi care ne vizitează zilnic să ne rămână alături şi să ne susţină că şi până acum', arată Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România, într-un comunicat remis AGERPRES.

Începând cu anul 2016, McDonald's este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald's din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald's este lider al pieţei restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO