McDonald’s a deschis un restaurant nou la Bacău, investiţie de 2,5 milioane de lei

Premier Restaurants România a deschis un nou restaurant McDonald's la Bacău, în urma unei investiţii de 2,5 milioane de lei, au anunţat reprezentanţi ai lanţului de restaurante.
Economica.net - mar, 05 sept. 2017, 15:36
McDonald's a deschis un restaurant nou la Bacău, investiţie de 2,5 milioane de lei

Restaurantul din Bacău este al 69-lea deschis în România de către companie.

Noul restaurant din cadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău creează 40 de locuri noi de muncă şi are integrat un nou sistem de operare, o inovaţie a sistemului McDonald’s, care va eficientiza operaţiunile din bucătărie, cele de comandă şi servire şi va digitaliza interacţiunea clienţilor în restaurant, cu scopul de a crea o experienţă inedită la fiecare vizită.

‘De peste 19 ani suntem parte din comunitatea din Bacău şi ne bucurăm că azi inaugurăm cel de-al doilea restaurant din oraş – pentru noi este o dovadă că suntem un partener de încredere pentru toţi cei care ne trec pragul zi de zi. Azi am ajuns la o reţea de 69 de restaurante, această fiind prima deschidere din an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare şi investiţii care urmează să fie implementate până la finalul anului. Sunt proiecte ambiţioase, în care avem încredere şi, de aceea, sperăm că cei 200.000 de clienţi care ne vizitează zilnic să ne rămână alături şi să ne susţină că şi până acum’, arată Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România, într-un comunicat remis AGERPRES.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante în locaţii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 69 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...